Orthodontistenpraktijk Deurne

Waar zijn we?

Op een plek met historie: in deze straat reed ooit de tram tussen Deurne en Roermond. Sinds 1991 is Orthodontistenpraktijk Deurne gevestigd aan deze Tramstraat. Een praktijk die Floris van Ruyven en Roger Diels overnamen van de vorige eigenaar in 2012 en sindsdien uitgebouwd en gemoderniseerd hebben. Naast de werkzaamheden in hun eigen praktijken in Weert en Vught én een gezamenlijke praktijk in Geldrop besloten zij om ook in Deurne de orthodontie toegankelijk te houden.

Praktijkervaring en visie

Beide orthodontisten studeerden in Utrecht en later in het buitenland, onder meer in Amerika. Ook werkten ze beiden als officier-tandarts, deden ze internationaal ervaring op als orthodontist en startten zij uiteindelijk hun eigen orthodontistenpraktijk in Nederland. Roger in Vught, Floris in Weert. Ze besloten ook samen een praktijk te beginnen in Geldrop, om zo de verantwoordelijkheden te delen en tegelijk een nieuw ondernemersavontuur te starten. Die samenwerking beviel goed en vijf jaar daarna namen ze een praktijk over in Deurne, die ze samen moderniseerden. De praktijk was van een afbouwende orthodontist, die nog jaren bij hen in dienst was. Zo bouwden zij aan vier mooie praktijken met een regiofunctie. Allemaal volgens dezelfde visie: hoge kwaliteit orthodontie bieden binnen een prettige sfeer.

Samenwerking in de praktijk

De verantwoordelijk voor vier orthodontistenpraktijken betekent voor Roger en Floris ook dat er een goed plan voor de toekomst moet zijn. Wat als een van de twee iets overkomt, bijvoorbeeld? Daarom zochten zij de samenwerking met Prime Dental Alliance. Door deze verbinding delen zij verantwoordelijkheden en kunnen patiënten en collega’s erop vertrouwen dat de praktijken ook in de toekomst de kwaliteitsorthodontie bieden die zij gewend zijn.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.