Werk zelfstandig, maar vertrouwd

Het is onze ambitie om de beste opdrachtgever voor zelfstandige tandartsen in Nederland te zijn. Om dat te bereiken, luisteren wij écht naar jou. Zodat je samen met ons een succesvolle carrière kunt uitstippelen.

Ansje Vos-Ernst Jouw contactpersoon

Ansje vertelt je graag persoonlijk welke mogelijkheden er zijn binnen PDA. Ze begeleidt oa het Integratie proces.

Maak een afspraak

Als zelfstandige wordt het je steeds lastiger gemaakt door regeltjes en protocollen. Terwijl je die tijd liever ‘aan de stoel’ besteedt, om hoogwaardige zorg aan je patiënten te leveren. Wij kennen jouw frustraties, omdat we er zelf ook tegenaan liepen. Onze oplossing: een alliantie voor en door tandartsen. Jij bepaalt nog steeds hoe jij je werk uitvoert - je bent niet voor niets de professional - en wij nemen facilitaire zaken en zorgen van je weg. Zo blijf jij de tandarts die je wilt zijn.

Bekijk onze vacatures

Dit verzorgt prime dental alliance voor jou

  • Binnenkomen bij de mooiste praktijken
  • Werken in vaste, lokale teams
  • Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie
  • Een professioneel én sociaal netwerk
  • Makkelijker diensten wisselen en vrij plannen
  • Meedoen aan pda-trainingen en -workshops

Jij bepaalt welke services wij ontwikkelen

Als goede zzp-tandarts heb je praktijken voor het uitkiezen. Je kunt overal goed verdienen, maar onderaan de streep gaat het over veel meer dan geld. Het team van Prime Dental Alliance zet zich in voor jouw toekomst. We monitoren wat jij, en andere zzp-tandartsen, belangrijk vinden en ontwikkelen daaromheen services op maat. Om jullie waar mogelijk te ondersteunen én blij te maken.

Werken in een professionele en prettige omgeving

Tandartspraktijken die onderdeel zijn van onze alliantie hebben zich in de praktijk bewezen. Het zijn praktijken die een goede naam hebben opgebouwd, waar met vaste, lokale teams wordt gewerkt en waar patiënten met een gerust hart naartoe gaan. Praktijken dus waarin jij je in een professionele en prettige omgeving kunt ontwikkelen, zonder dat je bang hoeft te zijn om telkens van hot naar her overgeplaatst te worden. Onze filosofie is: wat goed is, moet goed blijven. En we zorgen dat jij daar je plek in vindt.

Persoonlijke aandacht

Goede en loyale zzp-tandartsen vormen de ruggengraat van een succesvolle tandartspraktijk. Patiënten komen echt voor jou. Dat koesteren wij. Daarom vinden we het belangrijk om een stap extra voor jou te zetten. Door je een vaste basis te bieden. Maar ook door je als zelfstandige onderdeel uit te laten maken van een hecht team van mondzorg professionals.

Hard werken, flink genieten

Tandarts is een veeleisende baan. Wij snappen dan ook dat het een opgave kan zijn om je op te laden voor een training of workshop. Daarom zorgen we er bij Prime Dental Alliance voor dat er ook voldoende ruimte is voor fun: een leuke activiteit, ergens een hapje eten of met zijn allen de kroeg in. Zo ontmoet je vakbroeders en -zusters met wie je op ongedwongen wijze ervaringen kan delen en op wie je terug kunt vallen als je met vragen zit.

Klinkt dit jou als muziek in de mond?

We leren je graag kennen, zodat we samen kunnen kijken of we een mooie werkplek voor je kunnen vinden in een van de praktijken binnen onze alliantie. En geloof ons: zodra je eenmaal tot de Prime Dental Alliance community behoort, wil je hier nooit meer weg!

Ansje Vos-Ernst Jouw contactpersoon

Ansje vertelt je graag persoonlijk welke mogelijkheden er zijn binnen PDA. Ze begeleidt oa het Integratie proces.

Maak een afspraak

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.