Alles om jou te laten excelleren

Iedere PDA-praktijk werkt met een eigen, lokaal team. De belangrijkste taak van ons service center is het ontzorgen van alle professionals die binnen deze teams werkzaam zijn. Wij nemen facilitaire zaken en zorgen bij ze weg.

Welkom in het PDA Service Center

Je vindt ons in hartje Eindhoven. Iedereen die hier dagelijks binnenstapt, doet dat met één doel: de mondzorgprofessionals binnen PDA op zoveel mogelijk gebieden ontzorgen. Zodat zij hun tijd aan en om de stoel optimaal en in volle focus kunnen benutten. Voel je de energie al?

Maak kennis met onze collega’s

Allen met een groot hart voor de dentale sector en een niet te stoppen drang om dagelijks met veel kennis en liefde aan een nóg sterkere alliantie te bouwen. Wie deze mensen zijn? Je leert ze hieronder alvast kennen, maar je mag ze natuurlijk altijd bellen of e-mailen.

Alison zet zich maximaal in voor de praktijken van PDA, en dat merk je meteen! Met grote vastberadenheid bijt ze zich vast in elk vraagstuk. Waar komt die drive vandaan? Vanuit een hart voor customer service. Voor Alison is de praktijk de klant, en de klant is natuurlijk koning. Of het nu gaat om websitebeheer of vraagstukken rondom Exquise, bij Alison ben je altijd aan het juiste adres!
Amber kent de mondzorg van binnenuit, dat kunnen we wel stellen. Door haar werk binnen de bijzondere tandheelkunde én van de twee tandartsen in haar familie. Deze praktijkkennis zet ze bij PDA in om mondzorgprofessionals een geweldige baan te bezorgen. Enerzijds door van PDA de beste werkgever in de mondzorg te maken, samen met het team. Anderzijds door bij iedere nieuwe collega in de dop te achterhalen wat écht bij diegene past. Zodat ze op de juiste plek terechtkomen. Wie haar spreekt, weet: daar is Amber heel goed in.
Annemieke weet als geen ander hoe belangrijk hoge kwaliteit mondzorg is. Ze kreeg de schoonheid van het vak van huis uit mee: als kind keek ze met open mond naar al die open monden in de praktijk van haar ouders. Zelf werkte ze ook ruim twintig jaar als mondhygiënist. Bij PDA geeft ze haar liefde voor ‘zorgen voor’ een vervolg. Ze helpt praktijken hun kwaliteit van mondzorg hoog te houden, met het kwaliteitsaudit-team. Ook regelt ze de implementatie van Patiëntenvertellen en Gewoon Gaaf.
Ansje ondersteunt de verandertrajecten binnen PDA en de praktijken. Vanuit haar rol is ze de eerste die langskomt zodra de PDA-vlag figuurlijk gehesen wordt. Als PDA’er van het eerste uur bewaakt ze de missie, visie, cultuur en kernwaarden van PDA tijdens verandering, en neemt ze de mens mee tijdens dit proces.
Alle hr-vragen die je hebt, kun je gerust aan Asja stellen. Hoe meer hoe beter, want dingen uitzoeken doet ze graag. Ze combineert kennis van recht en hrm met een sprankelend karakter. Daardoor is Asja iemand die je dag altijd een beetje beter maakt. Maar ook omdat je erop kunt vertrouwen dat wat je haar vertelt echt aankomt. Ze houdt wel van een beetje tempo en als dat nodig is durft ze je ook achter de vodden te zitten. Maar altijd met die vrolijke glimlach.
Binnenkort lees je hier meer over Bert.
Chiel zorgt ervoor dat alles wat in de boeken staat van A tot Z klopt. En met ‘de boeken’ bedoelen we de administratie van alle praktijken. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in de continu toenemende professionalisering van ons Finance-team. Want hij brengt de cijfers regelmatig tot leven bij directie en aandeelhouders, en natuurlijk in gesprek met de praktijken. Zodat altijd voor iedereen duidelijk is hoe we ervoor staan.
Als Office Manager bij PDA zorgt Darja met haar warme uitstraling en brede glimlach voor een fijn eerste contact voor iedereen die ons kantoor in Eindhoven binnenstapt. Ze geniet van de relaxte sfeer bij PDA en draagt graag haar steentje bij om die te behouden. Darja staat altijd voor iedereen klaar, want mensen blij maken maakt haar blij, en dat maakt ons weer blij!
Dennis typeren? Dat kan in drie woorden: alles onder controle. Dennis komt uit het bankwezen en deed daar veel kennis over financiële processen op. Die nam hij mee naar PDA om onze organisatie en de praktijken te voorzien van financiële analyses, rapportages en financieel-strategisch advies.
Evi houdt de vaart er graag in. Voor zichzelf en voor anderen. Ze gooide het roer om zodat ze zich bij Prime Dental kan ontpoppen tot HR-professional. Gestructureerd en punctueel als ze is, versterkt ze het team als specialist personeelsadministratie terwijl ze daarnaast een HR-opleiding volgt. Evi’s extra paar handen maken zo dat praktijken vlot en goed hun HR-zaken geregeld krijgen.
Orthodontie- en tandartspraktijken hebben veel raakvlakken, maar net zo goed verschillen. Daarom is een specialist als Herbert onmisbaar voor PDA. Hij was jarenlang financieel directeur van acht orthodontiepraktijken en brengt dus heel wat kennis mee. Wat hij bij PDA inzet om ook in deze tak van mondzorg de hoogste kwaliteit te garanderen. Dat zit ‘m wat hem betreft vooral in het ondersteunen van de professionals. Bij praktijkmanagement, maar ook bij de introductie van digitale hulpmiddelen.
Ilona zet PDA op de kaart. Ze vindt en verzamelt boeiende en bijzondere verhalen uit onze praktijken. Ze mist geen interessante interne of externe ontwikkeling. En ze houdt zowel collega’s als de buitenwereld op de hoogte via alle verschillende (sociale) kanalen. Dat alles doet Ilona standaard met een grote lach, oprechte betrokkenheid en een flinke dosis nieuwsgierigheid.
Jeff is geen onbekende binnen de mondzorg. Hij weet uit ervaring wat talent overtuigt en stelt daarom alles in het werk om van PDA de beste werkgever in de mondzorg te maken. Hij toert gerust met een geïnteresseerde een aantal praktijken langs om het PDA-gevoel over te brengen. Vanuit dat gevoel begeleidt Jeff mondzorgtalent naar een baan die precies bij hen past. Als dat lukt, geeft het de nieuwe collega maar zeker ook hemzelf veel voldoening.
Met 35 jaar ervaring binnen HR weet Jolanda als geen ander waar het echt om draait: de mens. Dat is precies waar de match met PDA direct duidelijk werd. Het werken in een team waar samenwerking centraal staat en iedereen de ruimte krijgt om van elkaar te leren, maakt het werken bij PDA voor Jolanda een positieve uitdaging. Haar betrokkenheid en positiviteit brengt ze elke dag over op de praktijken, waarbij ze zorgt dat iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.
Judy onderhoudt het liefst warm contact met verschillende praktijken, zodat ze hun cijfers kan omzetten naar concrete acties met een gunstig effect op de toekomst. Gunstig voor de praktijken en zeker ook voor de mondzorg. Die bijdrage aan de zorg is wat Judy zo aantrekt in PDA. Ze pakt haar werk graag gestructureerd aan, maar altijd met een vrolijke (licht Antwerpse) ondertoon. Daardoor is het fijn samenwerken met haar, dat zal iedereen beamen.
Met een open en nieuwsgierige blik kijkt Juleke naar organisaties en de mensen die er werken. Ze gaat in gesprek om te horen wat er leeft en waar de behoeften liggen. Met haar brede kennis en ervaring op het gebied van (arbeids)recht en HR onderzoekt Juleke precies wat er nodig is. Juleke’s kracht? Ze blijft altijd in verbinding, stemt af en heeft aandacht voor zowel de mens als de processen. Heb je op het gebied van HR een vraag of hulp nodig? Juleke helpt je graag verder!
Ben je als praktijk in gesprek met PDA over een krachtenbundeling en zit het gevoel goed? Dan analyseert Jurre of de match er ook op papier is. Hij bijt zich vast in de cijfers en pakt gerust de telefoon om nog eens navraag te doen bij de praktijk. Want hij is dan wel goed met cijfers, mensen maken zijn plaatje compleet. Jurre weet graag het naadje van de kous, zodat hij een gefundeerd advies kan geven waar iedereen beter van wordt.
PDA als beste werkgever in de mondzorg, met die ambitie gaan Kim en haar team iedere dag weer aan de slag. En ze weet precies hoe je dat bereikt, want Kim heeft bij elkaar 25 jaar ervaring in ieder HR-specialisme. Haar aanpak? Mensen, mensen, mensen. Zorgen dat iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt én zichzelf verder kan ontwikkelen. Dan wordt dat waardevolle PDA-gevoel alleen nog maar sterker.
De Brabantse gezelligheid en de ambitie om flink te groeien, daar vonden Koen en PDA elkaar. Als accountant keek hij mee in de boeken van andere bedrijven, nu schrijft hij ze tot zijn grote plezier zelf. Koen zorgt dat de financiële administratie altijd klopt en is tegelijk vraagbaak voor praktijken. Van vragen over investeringen tot gewoon wat advies. Je kan ervan uitgaan dat Koen nooit zijn mening doordrukt, hij bedenkt liever samen het beste idee.
Als CEO die snapt dat het verhaal onder de streep niet het hele verhaal is, maakt Max iedere dag opnieuw de toekomst van ondernemers, medewerkers en patiënten minder ingewikkeld, mooier en, niet te vergeten: bestendiger. Door dagelijks te laten zien dat de mensen van PDA hun zaakjes en plannen op orde hebben, weet hij de top van de Nederlandse mondzorg te verbinden.
Melissa vindt het geweldig om dingen uit handen te nemen en daarmee oogst ze heel wat dankbaarheid. Want op een drukke dag in praktijken of op het service center kun je een helpende hand vaak heel goed gebruiken. Trainingen plannen, de juiste accreditaties regelen na workshops, de kantoorvoorraad op peil houden of een verkeerd bezorgd pakketje naar de goede praktijk doorsturen. Wat het ook is, ze bewaart altijd de rust: Want Melissa onthoudt alles en zorgt dat het goedkomt.
Cijfers vertellen een verhaal en Michèl vertelt het door aan collega’s en praktijken. Michèl voorkomt dat cijfers verrassingen zijn en hij gebruikt ze om praktijken te helpen bij de optimalisatie van hun bedrijfsvoering. Voor de analyses van praktijken trekt hij iedereen aan het jasje. Operationeel, hr, financieel, kwaliteit, ze hebben allemaal met Michèl van doen.
Michiel is de man die ervoor zorgt dat je de 24e van iedere maand met een glimlach je bankapp opent. Dat je krijgt waar je zo hard voor gewerkt hebt, zo omschrijft hij het zelf. Michiel weet alles van salarisverwerking en beantwoordt ook graag je vragen. Dus wil je iets weten over bijvoorbeeld je reiskosten? Bel de man van de payroll! Want Michiel is goed met cijfers én kan ze aan je uitleggen.
Is je praktijk toegetreden tot de alliantie? Dan komt Miranda langs om het regelwerk door te spreken. Je kunt er rustig op vertrouwen dat daarna alles soepel verloopt, want Miranda is zelf praktijkmanager geweest. Grote kans dus dat ze je vragen al beantwoordt vóór je ze stelt. Zie haar als de collega die je ook op afstand ondersteunt. Iemand die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat praktijkmanagers en medewerkers hun werk op een fijne manier kunnen blijven doen.
Als geen ander kan Nathalie verbinden. Arm om de schouder als het moet en altijd vriendelijk, maar tegelijkertijd ook duidelijk en met de focus op het resultaat. Vandaar dat Nathalie haar dagen vult met onze talentenprogramma’s en het vinden van de juiste mensen voor in het veld. Haar ruime ervaring wijst haar iedere dag opnieuw de weg naar de vragen die gesteld moeten worden om de beste mensen aan boord te halen en te houden.
Als CFO waarborgt Nick de financiële gezondheid van PDA en ondersteunt hij strategische beslissingen. Als doorgewinterde professional voorziet hij iedereen binnen PDA van de juiste getallen en hun betekenis. Zo kunnen we gecontroleerd groeien en weten praktijken precies aan welke spreekwoordelijke knoppen ze daarvoor het beste kunnen draaien. Daarnaast heeft Nick ook oog voor de mens achter de cijfers; hij hecht aan een gezellige en bruisende werkplek met aandacht voor elkaar.
Noortje komt vanuit de beroepsorganisatie, waar ze jarenlang alle (ingewikkelde) vragen van mondzorgprofessionals beantwoorde. De liefde voor het vak begon ooit bij de opleiding tot tandartsassistent, nam ze mee in haar studie zorgmanagement en bracht haar uiteindelijk in ons kwaliteitsteam. Waar ze praktijken coacht in de uitvoering van het PDA kwaliteitsbeleid. Voor Noortje betekent dat: samen sparren, zonder oordeel. En daarna in actie komen, want taken afvinken is net zo goed haar kracht.
Als Marketing Manager bij PDA, brengt Quincy een schat aan creativiteit en waardevolle ervaring mee uit de bruisende makelaardijwereld van New York. Nu past ze die expertise toe in de marketingstrategieën van PDA. Met haar frisse ideeën en scherp oog voor innovatie geeft Quincy onze marketing een flinke impuls.
Vanuit zijn ervaring in M&A, investments en corporate development weet Ralf dat business vooral om mensen draait. Zeker in de mondzorg. Je kunt een praktijk echt niet reduceren tot financiële ratio’s en resultaten. Je moet er gevoel bij hebben. De mensen máken toch de praktijk. Pas als je er zo naar kijkt, kun je goede plannen voor de toekomst maken. Dat is de visie van Ralf. Je zult zien: met hem in ons team ontdekken heel wat nieuwe praktijken dat PDA-gevoel waar wij zo trots op zijn.
Rick bouwt samen met tandartsenpraktijken aan hun toekomst met PDA. Zodra het gaat over een samenwerking met de alliantie, komt hij in beeld. Rick gaat dan bij de praktijk langs om het aansluitingsproces stap voor stap uit te leggen. Als ervaren bedrijfseconoom kan hij ook gelijk alle mogelijke vragen daarover beantwoorden. Om daarna dat proces goed uit te voeren en te begeleiden. Zijn doel? Tandartsen nog trotser maken op hun praktijk dan ze al zijn, doordat zij meegroeien met de kwaliteitspraktijken binnen PDA.
Als je vijftien jaar bij een groot bedrijf de bankverwerking hebt gedaan, dan weet je alles van cijfers. Tenminste, Rob wel. Hij wist al vroeg dat hij alles wat technisch is het liefst uit handen geeft en het getallenwerk juist graag uit handen neemt. En dat is goed nieuws voor iedereen binnen PDA. Want Rob ondersteunt ons bij de maand- en jaarafsluitingen zodat wij en onze praktijkmanagers daar niet over in hoeven te zitten.
Romy wilde vroeger tandarts worden. Maar de accountancywereld met bijbehorende cijfers en relatiebeheer ligt haar toch beter. Bij PDA verenigt ze deze werelden. Samen met praktijken kijkt ze vooruit, op basis van data én gesprekken. Want volgens haar kun je pas een goede Business Controller zijn als je weet wat er in een praktijk speelt. Romy is niet bang om de handen uit de mouwen te steken, dus stel haar vooral al je vragen.
Rutger spreekt de taal van de tandarts als geen ander en houdt het niveau van de kwaliteit en veiligheid binnen de PDA praktijken zeer hoog. Op een gemiddelde werkdag laat hij grote en kleine praktijken optimaal presteren, met behoud van inbreng en identiteit van alle medewerkers en stakeholders. Maar met hetzelfde gemak schuift hij aan een vergadertafel met ministeries en inspecties om het vak op beleidsniveau te bespreken.
Het team waarbinnen Ruth werkt, heeft een heldere missie: iedere praktijk binnen PDA de handvatten geven om zelf met HR-zaken uit de voeten te kunnen. Daarbij horen strategische plannen en praktische kennisoverdracht. Maar ook een coachende rol, die haar goed past. Heb je een ingewikkeld dossier? Of wil je gewoon even procedures doorspreken? Vraag het Ruth! Ze heeft bijna alle HR-vragen al wel een keer gehad in haar carrière en heeft vast een antwoord voor je.
Voor Sandra voelt PDA vanaf het eerste moment als een warm bad. En die warmte ervaren we andersom ook. Vol enthousiasme neemt ze onze praktijken heel wat werk uit handen, want alle inkoopfacturen handelt zij keurig voor hen af. Sandra is een ervaren boekhouder, maar de mondzorg opende een nieuwe wereld voor haar. Gelukkig leert ze het liefst zo veel mogelijk nieuwe dingen in haar werk. Precies die leergierigheid bracht haar bij PDA.
Je merkt het meteen als je Sanne aan de lijn hebt: dit is iemand die zelf jarenlang in de praktijk heeft gestaan. Deze affiniteit komt binnen PDA erg goed van pas. Alle vragen die praktijkmanagers, tandartsen of assistenten hebben over de nieuwe besturingssystemen waarmee ze werken, zijn bij Sanne in goede handen. Ze is een echte ontzorger, altijd ondersteunend en oplossings- en servicegericht. Met die eigenschappen helpt ze praktijken graag verder.
Je houdt ervan of hebt er een hekel aan: cijfers. Soraya houdt er héél erg van. Ze is er altijd professioneel mee aan het puzzelen. Want het is haar doel om de administraties van praktijken binnen PDA kloppend te houden. Soraya’s finance-expertise bespaart praktijkmanagers heel wat hoofdpijn. En als alle puzzelstukjes goed liggen, zit zij juist met haar hoofd in de wolken. Ideale combinatie, toch?
Binnenkort lees je hier meer over Stefan.
Alles geordend en goed vindbaar. Zo heeft Suzanne de administratie het liefst. Samen met haar collega’s van finance zorgt zij ervoor dat de administraties van tandartspraktijken op orde zijn en blijven. Heerlijk, dan heb je daar als praktijkmanager geen omkijken meer naar. Suzanne heeft oog voor detail en talent voor organisatie: ze ziet altijd manieren om nog fijner en slimmer samen te werken.
Tatjana’s specialisme aan de stoel is implantologie, haar specialisme als manager is goede relaties opbouwen. En die twee werelden zijn nauwer verbonden dan je zou denken. In beide vakken zijn vertrouwen een must en met beide maak je mensen blij. Dat brengt Tatjana nu in de praktijk bij Prime Dental, waar ze verschillende projecten doet. Ze is vier dagen per week op pad om jou als praktijk- of tandarts-manager te ontmoeten en haar managementkennis te delen. Zodat je team straks nog fijner werkt, met systemen en met elkaar.
Iedere praktijk die is aangesloten bij PDA heeft dezelfde ambitie: de beste kwaliteit mondzorg bieden. Thom helpt praktijkmanagers om daarvoor de juiste voorwaarden te scheppen. Of zoals hij het zelf zegt: hij vertaalt grote doelen naar kleine en weer terug. Zijn tijd verdeelt hij evenredig tussen data uitpluizen en gesprekken voeren over het verhaal achter die cijfers. Thom is een zeer ervaren manager en heeft alle zorgtakken wel zo ongeveer geleid. En nu heeft ook de mondzorg zijn hart veroverd, gelukkig.
Binnenkort lees je hier meer over Tim.
De juiste mensen op de juiste plek brengen, dat is een aparte tak van sport waar praktijkmanagers meestal hun handen aan vol hebben. Bij PDA is dat anders. Hier zorgt Yvette ervoor dat talent onze praktijken zelf weet te vinden. Iedereen die daar belang bij heeft, laat ze kennismaken met onze unieke manier van werken. Daarvoor reist ze het hele land door. En heb je als praktijk hulp nodig bij het aannemen van de perfecte match? Yvette helpt je uit de brand.