Alles om jou te laten excelleren

Iedere PDA-praktijk werkt met een eigen, lokaal team. De belangrijkste taak van ons service center is het ontzorgen van alle professionals die binnen deze teams werkzaam zijn. Wij nemen facilitaire zaken en zorgen bij ze weg.

Welkom in het PDA Service Center

Je vindt ons in hartje Eindhoven. Iedereen die hier dagelijks binnenstapt, doet dat met één doel: de mondzorgprofessionals binnen PDA op zoveel mogelijk gebieden ontzorgen. Zodat zij hun tijd aan en om de stoel optimaal en in volle focus kunnen benutten. Voel je de energie al?

Maak kennis met onze collega’s

Allen met een groot hart voor de dentale sector en een niet te stoppen drang om dagelijks met veel kennis en liefde aan een nóg sterkere alliantie te bouwen. Wie deze mensen zijn? Je leert ze hieronder alvast kennen, maar je mag ze natuurlijk altijd bellen of e-mailen.

Ansje is de eerste die langskomt zodra de PDA-vlag figuurlijk wordt gehesen. Voordat ze PDA’er van het eerste uur werd, runde Ansje samen met haar man een succesvolle praktijk. Ze wist precies wat te doen om de boel soepel te laten draaien. En daar is niets aan veranderd, behalve de schaal waarop ze dit nu doet. Ansje begeleidt praktijkmanagers en -medewerkers naar een fijne manier van werken, die zoveel mogelijk aansluit bij de manier zoals ze gewend zijn.
Overweeg je om je aan te sluiten bij PDA, dan komt Astrid waarschijnlijk langs om dit door te spreken. Al dan niet undercover in de praktijk of bij je thuis. Astrid doet er alles aan om PDA te introduceren zoals zij het ervaart: een fijne alliantie waar je graag bij wilt horen. Ze werkt al jaren in de tandheelkundige industrie én is een PDA-collega van het eerste uur.
Bij Daniëlle is kennis van de bedrijfsvoering in een tandartspraktijk met de paplepel ingegoten. Ze werkte jarenlang in de praktijk van haar vader. Tel daar haar master in privaatrecht met een accent op (verdiepend) arbeidsrecht bij op. Het resultaat: Daniëlle rust niet voordat alles rondom je medewerkers contractueel goed is vastgelegd.
Dennis typeren? Dat kan in drie woorden: alles onder controle. Dennis komt uit het bankwezen en deed daar veel kennis over financiële processen op. Die nam hij mee naar PDA om het leven van ons én van onze praktijkmanagers heel wat makkelijker te maken. Hij bewaakt en verbetert alles wat te maken heeft met facturen, maandafsluitingen en rapportages.
Gert geniet van het bevlogen en bekwame PDA-team. Zelf heeft hij niet het brandend verlangen om in de schijnwerpers te staan, maar wél om te presteren. Gerts meerwaarde ligt op het gebied van teamvorming; een groep organiseren en motiveren, en ervoor zorgen dat iedereen dezelfde kant op trekt. Daarnaast lost hij graag bedrijfskundige puzzels op. Hoe complexer, hoe beter.
Ilona geeft het PDA-kantoor een gezicht en brengt reuring. Want zij is er altijd en regelt alles wat geregeld moet worden, voor iedereen die dat wil. Voor collega’s én voor praktijkmanagers die bellen naar kantoor. Want Ilona vindt: als je bent aangesloten bij PDA dan moet alles buiten je vak om goed geregeld zijn en moet er een aanspreekpunt zijn dat je meteen helpt, op een fijne manier. Je zult zien dat je je direct op je gemak voelt bij haar.
Jacob is een sterke en doelgerichte manager. Gefocust, kritisch en oplossingsgedreven. Hij creëert een logisch werkend bedrijf, gebaseerd op vertrouwen. Iedereen bij het PDA Service Center stelt zich continu in dienst van de praktijken binnen de alliantie. Zelf is Jacob ook altijd bereikbaar voor iedereen en bereid om elke (rot)klus op te pakken.
Het zit Kirsten waarschijnlijk in de genen, tandheelkunde. Want het gezin waarin zij opgroeide, zit tot de tanden in de mondzorg. Haar tak van sport: zorgen dat iedereen die daar belang bij heeft PDA leert kennen. Kirstens enthousiasme en ervaring in de mondzorg zijn in ieder geval het beste visitekaartje dat wij ons kunnen wensen. Heb je als praktijk hulp nodig bij het aannemen van nieuwe collega's? Ook dan staat Kirsten paraat.
Orthodontiepraktijken (of tandartspraktijken met orthodontie) die zijn aangesloten bij PDA hebben Linda’s enthousiasme vast al ervaren. Want zij is voor hen het eerste aanspreekpunt en brengt zo mensen en processen samen. Daarvoor werkt ze nauw samen met collega’s van het service center. Als je wilt, legt ze ook precies uit wat ze allemaal doet. Zo verlost ze praktijken van een hoop kopzorgen, die ze goed kent door haar ervaring ‘aan de stoel’.
‘Wat fijn dat ik je heb gezien,’ dat is de reactie die Marielly dagelijks nastreeft. Want ze is een echte verbinder en is graag in praktijken te vinden. Daar bespreekt ze met de tandartsmanager en praktijkmanager hoe het met de praktijk gaat. Hoe kan de praktijk een nog hoger level bereiken? Met vragen ben je bij Marielly sowieso aan het goede adres, want zij heeft korte lijnen met iedereen binnen PDA en zorgt zo voor duidelijkheid.
Als CFO die snapt dat het verhaal onder de streep niet het hele verhaal is, maakt Max iedere dag opnieuw de toekomst van ondernemers, medewerkers en patiënten minder ingewikkeld, mooier en, niet te vergeten: bestendiger. Door dagelijks te laten zien dat de mensen van PDA hun zaakjes en plannen op orde hebben, weet hij de top van de Nederlandse mondzorg te verbinden.
Cijfers vertellen een verhaal en Michèl vertelt het door aan collega’s en praktijken. Michèl voorkomt dat cijfers verrassingen zijn en hij gebruikt ze om praktijken te helpen bij de optimalisatie van hun bedrijfsvoering. Voor de analyses van praktijken trekt hij iedereen aan het jasje. Operationeel, hr, financieel, kwaliteit, ze hebben allemaal met Michèl van doen.
Michiel is de man die ervoor zorgt dat je de 24e van iedere maand met een glimlach je bankapp opent. Dat je krijgt waar je zo hard voor gewerkt hebt, zo omschrijft hij het zelf. Michiel weet alles van salarisverwerking en beantwoordt ook graag je vragen. Dus wil je iets weten over bijvoorbeeld je reiskosten? Bel de man van de payroll! Want Michiel is goed met cijfers én kan ze aan je uitleggen.
Is je praktijk toegetreden tot de alliantie? Dan komt Miranda langs om het regelwerk door te spreken. Je kunt er rustig op vertrouwen dat daarna alles soepel verloopt, want Miranda is zelf praktijkmanager geweest. Grote kans dus dat ze je vragen al beantwoordt vóór je ze stelt. Zie haar als de collega die je ook op afstand ondersteunt. Iemand die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat praktijkmanagers en medewerkers hun werk op een fijne manier kunnen blijven doen.
Als geen ander kan Nathalie verbinden. Arm om de schouder als het moet en altijd vriendelijk, maar tegelijkertijd ook duidelijk en met de focus op het resultaat. Vandaar dat Nathalie haar dagen vult met onze talentenprogramma’s en het vinden van de juiste mensen voor in het veld. Haar ruime ervaring wijst haar iedere dag opnieuw de weg naar de vragen die gesteld moeten worden om de beste mensen aan boord te halen en te houden.
Als je vijftien jaar bij een groot bedrijf de bankverwerking hebt gedaan, dan weet je alles van cijfers. Tenminste, Rob wel. Hij wist al vroeg dat hij alles wat technisch is het liefst uit handen geeft en het getallenwerk juist graag uit handen neemt. En dat is goed nieuws voor iedereen binnen PDA. Want Rob ondersteunt ons bij de maand- en jaarafsluitingen zodat wij en onze praktijkmanagers daar niet over in hoeven te zitten.
Rutger spreekt de taal van de tandarts als geen ander en houdt het niveau van de kwaliteit en veiligheid binnen de PDA praktijken zeer hoog. Op een gemiddelde werkdag laat hij grote en kleine praktijken optimaal presteren, met behoud van inbreng en identiteit van alle medewerkers en stakeholders. Maar met hetzelfde gemak schuift hij aan een vergadertafel met ministeries en inspecties om het vak op beleidsniveau te bespreken.
Stefan brengt HR in de praktijk. Letterlijk, want zodra een nieuwe praktijk in beeld komt, stelt hij een HR-rapportage op die de huidige situatie in kaart brengt. Van daaruit kunnen medewerkers rekenen op zijn ondersteuning op het gebied van contracten, salarisadministratie, wet- en regelgeving en andere HR-gerelateerde zaken.
Alles geordend en goed vindbaar. Zo heeft Suzanne de administratie het liefst. Samen met haar collega’s van finance zorgt zij ervoor dat de administraties van tandartspraktijken op orde zijn en blijven. Heerlijk, dan heb je daar als praktijkmanager geen omkijken meer naar. Suzanne heeft oog voor detail en talent voor organisatie: ze ziet altijd manieren om nog fijner en slimmer samen te werken.
Iedere praktijk die is aangesloten bij PDA heeft dezelfde ambitie: de beste kwaliteit mondzorg bieden. Thom helpt praktijkmanagers om daarvoor de juiste voorwaarden te scheppen. Of zoals hij het zelf zegt: hij vertaalt grote doelen naar kleine en weer terug. Zijn tijd verdeelt hij evenredig tussen data uitpluizen en gesprekken voeren over het verhaal achter die cijfers. Thom is een zeer ervaren manager en heeft alle zorgtakken wel zo ongeveer geleid. En nu heeft ook de mondzorg zijn hart veroverd, gelukkig.