Blijf de tandarts die je wilt zijn

Meer focus, meer kennis, meer zekerheid. Dat is wat we jou als praktijkeigenaar én tandarts willen bieden. Hoe? Met onze alliantie voor en door tandartsen.

Jij ziet je praktijk als je levenswerk. Je doet je uiterste best om mondzorg van de hoogste kwaliteit te leveren. Je patiënten zijn je dierbaar. Maar hoe deal je met verwachtingen die hoger en hoger worden? Met een wetgever die steeds weer met nieuwe eisen komt?

Onbezorgd zorgen

Door je een hoop facilitaire zaken en zorgen uit handen te nemen, houd jij meer tijd en energie over om in je praktijk te steken. Je kunt onbezorgd zorgen. En je patiënten merken geen verandering. Want wat goed is, moet goed blijven. Daarom vinden we het vooral belangrijk dat je zoveel mogelijk jezelf blijft. Je behoudt je identiteit. En je bent nog steeds de hele dag bezig met leuke mensen.

Klaar voor de toekomst

Wil jij je blijven profileren als een praktijk die zich onderscheidt op kwaliteit, specialisatie en vriendelijkheid? Dat waar je met ziel en zaligheid aan werkt borgen voor de toekomst? Dan heten wij je graag welkom bij onze alliantie.

Ralf Klinkenberg Jouw contactpersoon

Ralf vertelt je graag persoonlijk alle ins en outs over PDA. Hij begeleidt het proces van kennismaking tot aansluiting, legt precies uit hoe een aansluiting door PDA wordt vormgegeven en wat een praktijkeigenaar tijdens dit proces allemaal kan verwachten. Maak een afspraak

Wat wij doen

We maken je het werkende leven graag wat makkelijker. Zodat jij over voldoende tijd en middelen blijft beschikken om je te onderscheiden als een kwalitatieve praktijk met oprechte aandacht voor de patiënt.

Wat je zelf blijft doen

We zijn blij dat we facilitaire zaken en zorgen bij je weg kunnen nemen. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij blijft doen waar je het allerbeste in bent. Je houdt de touwtjes in handen en blijft beslissingsbevoegd over je eigen praktijk.

Rick Steijns Jouw contactpersoon

“Naast de gesprekken met praktijkeigenaren, maken wij een uitvoerige analyse en waardering van de praktijk, zodat zowel de praktijkeigenaar als wij een goed beeld hebben van de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat de aanbieding van PDA zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en eisen van de praktijkeigenaar.” Maak een afspraak

'Synergie met behoud van eigen identiteit'

In de praktijk
Daniël vos
Tandarts-directeur, over Prime Dental Alliance

Bij Vos Centrum voor Mondzorg in Weert kunnen patiënten terecht voor tandheelkundige zorg in optima forma. Maar liefst 23 medewerkers bieden vanuit zeven behandelkamers volledige en veilige zorg. Om die zorg zo onbezorgd mogelijk te kunnen leveren, maakt de praktijk deel uit van Prime Dental Alliance. Eigenaar Daniël Vos is enthousiast: “Je bundelt krachten én kunt je eigen succesformule voortzetten, dat is voor mij de kracht van PDA.”

De krachten bundelen vanuit je eigen visie

“PDA is geen keten, maar een alliantie waarbij je vanuit je eigen visie en identiteit de krachten bundelt. Dat spreekt mij aan”, verklaart Daniël zijn keuze. “PDA wordt gedragen door gerenommeerde praktijken van enig formaat, met veel knowhow om te delen. Zo’n onderlinge bestuiving biedt volop mogelijkheden om je als zorgverlener verder te specialiseren in datgene wat je interesseert.”

Een ideaal alternatief als je zelf graag praktijkeigenaar wilt blijven, maar ook wilt kunnen vertrouwen op de zekerheid en veiligheid van een alliantie.

Daniël vos
Tandarts-directeur

Vertrouwen op de zekerheid en veiligheid van een alliantie

Wat Daniël om zich heen zag gebeuren, was voor hem een schrikbeeld: “Ik heb genoeg collega’s gezien die hun praktijk verkopen, waarna er een aantal jaar later niets meer van die praktijk overgebleven is. PDA is een ideaal alternatief als je zelf graag praktijkeigenaar wilt blijven, maar ook wilt kunnen vertrouwen op de zekerheid en veiligheid van het werken in alliantieverband. En het belangrijkste: ik kan me concentreren op datgene wat ik het liefste doe: kwalitatief hoogstaande zorg leveren aan mijn patiënten.”

Toetreden tot de alliantie

Hoe het werkt

Zo’n allesbeslissende stap voor je toekomst neem je niet zomaar. Ook al houd je bij ons de touwtjes in handen en maak je belangrijke beslissingen nog steeds zelf, er gaat hoe dan ook het nodige veranderen. We staan dan ook naast je tijdens de oriëntatiefase, het overnametraject en als je eenmaal toegetreden bent tot onze alliantie.

 1. Inventarisatie huidige situatie

  Samen kijken we naar waar je nu staat met je praktijk.

 2. Aanbiedingen op maat

  Je ontvangt een aanbod voor onze samenwerking.

 3. Schriftelijke overeenkomst

  Alle voorwaarden worden opgesteld in een contract.

 4. Start van de samenwerking

  Vanaf dit moment ben je onderdeel van onze alliantie.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Spreekt ons verhaal je aan? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact op voor een persoonlijke afspraak.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.