Maak échte stappen in je carrière

De kracht en het succes van onze alliantie valt of staat met jou. Daarom vinden we het belangrijk dat jij de kans krijgt om een mooie, duurzame carrière op te bouwen. De PDA Academy biedt vanuit die gedachte ontwikkelprogramma’s aan, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen.

Trainingsprogramma

Ben jij korter dan twee jaar afgestudeerd? Dan volg je het junior trainingsprogramma en kun je in twee jaar tijd een brede ervaring opdoen bij vier verschillende praktijken. Zo onderzoek je in wat voor praktijk je het beste tot je recht komt. Naast het opdoen van praktijkervaring volg je een opleidingsprogramma. Heb je het programma afgerond, dan wacht er een mooie positie

Management development programma

Speciaal ontwikkeld voor de meer ervaren tandartsen met de ambitie om een eigen praktijk te managen. Samen met andere enthousiaste collega’s volg je een intensief trainingsprogramma van gemiddeld een dagdeel per maand, gedurende drie jaar. Hierin is aandacht voor vakinhoudelijke kennis, managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en bedrijfskundige kennis. Ook leggen we veel nadruk op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Je wordt opgeleid tot een stevige en allround Chef de Clinique. Binnen PDA zorgt dat voor de unieke mogelijkheid om te participeren in de groei van de praktijk die je gaat leiden én zelfs in de alliantie in zijn geheel.

Ontwikkel jezelf altijd op maat

Alle ontwikkelprogramma’s binnen de PDA Academy hebben een stevige, inhoudelijke basis, aangevuld met trainingen en cursussen op maat. Samen bepalen we waar jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften liggen en zetten we een stip op de horizon. We ondersteunen je zowel bij je medisch-inhoudelijke ontwikkeling als bij het opdoen van (meer) managementvaardigheden. Zodat jij én je praktijk daar het meeste voordeel mee doen. Zo borgen we samen de continuïteit van de hoogwaardige mondzorg in Nederland.

Nathalie Fuchs

Meer weten?

Nathalie vertelt je graag persoonlijk welke mogelijkheden er zijn binnen PDA. Ze begeleidt o.a. het HR-recruitment proces.

Maak een afspraak

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Je krijgt bij ons alle kansen om zelfs je grootste ambities waar te maken. We leren je graag beter kennen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.