Orthodontistenpraktijk Weert

Waar zijn we?

In de plaats waar orthodontist Floris van Ruyven zijn eerste orthodontistenpraktijk startte: het Limburgse Weert. Na zijn vierjarige specialisatie aan Harvard nam hij hier in 1998 een praktijk over. Om drie jaar later al te verhuizen naar een locatie met meer ruimte. Een blank canvas, waar Floris met zijn team van vijftien orthodontie-assistentes een open, sfeervolle praktijk van maakte, met acht behandelstoelen. Het interieur straalt rust en vertrouwen uit en precies dat is wat Floris zijn patiënten geeft.

Praktijkervaring en visie

Floris werkte na zijn opleiding tandheelkunde eerst als officier-tandarts bij de marine, toen als tandarts in Duitsland en Nederland. Daarna creëerde hij voor zichzelf de kans om een specialisatieopleiding aan Harvard te doen. Waarna hij als orthodontist werkte in een kinderziekenhuis in Toronto. Om uiteindelijk in Weert zijn eigen praktijk te starten. Wat hem zo aanspreekt aan de orthodontie? “Het samenspel tussen techniek en biologie fascineert mij. Voor iedere behandeling is een ander plan nodig. En zo’n behandelplan is de belangrijkste zet, net als de eerste zet in een schaakspel. Dat is het begin van het mooie resultaat dat mensen voor ogen hebben en waarvoor mensen uit de omgeving Weert de uitvoering volledig aan ons toevertrouwen.”

De samenwerking in de praktijk

Voor Floris is het belangrijk dat de specialistische orthodontie die Orthodontistenpraktijk Weert biedt beschikbaar blijft, ook als hij zelf ooit niet meer betrokken is bij de praktijk. De continuïteit van de patiëntenbehandeling garanderen is de belangrijkste redenen om samen te werken met Prime Dental Alliance. Want door die samenwerking deelt hij verantwoordelijkheden, ook als het gaat om opvolging vinden. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.