Orthodontiepraktijk ‘t Gooi

Waar zijn we?

In 1994 opende Orthodontiepraktijk het Gooi de deuren van haar karakteristieke pand aan de Vossiuslaan 71 in Bussum.  Zesentwintig jaar later is de praktijk de grootste in de regio. De verklaring voor dit succes? “Focus, kwaliteit, duidelijke structuren en heldere communicatie”, aldus praktijkeigenaar Christiane Scheijmans.

Praktijkervaring & visie

Binnen de praktijkmuren vind je naast tevreden patiënten een team van gedreven en ervaren specialisten. Zo staan er drie orthodontisten tot je beschikking, aangevuld met een praktijkmanager, een office manager en een toegewijd team van twaalf assistentes. Gezamenlijk bieden zij hun patiënten overzicht, structuur en een optimale behandeling volgens beproefde moderne technieken. Met als doel een recht gebit voor de lange termijn. Deze aanpak heeft geleid tot een reputatie die zich terugbetaalt. Wie er ooit zelf kwam, stuurt tegenwoordig zijn of haar kinderen. Niet in de laatste plaats omdat de praktijk sinds jaar en dag een vertrouwd doorverwijsadres is voor tandartsen in een straal van ruim vijftien kilometer.

De samenwerking in de praktijk

In juli is de praktijk toegetreden tot Prime Dental Alliance. Christiane: “Dat voelde meteen goed. Ik heb nu een extra team achter me staan dat meedenkt over alle problematiek die zich nu eenmaal bij een zelfstandige praktijk voordoet. De communicatie is open, ze denken goed met je mee, er wordt echt geluisterd en daar waar nodig is er ondersteuning”. Stapsgewijs wordt nu toegewerkt naar een uniforme werkwijze achter de schermen. “Zo zijn we qua factoringmaatschappij overgestapt naar Infomedics. Dat vraagt in het begin wat extra aandacht en tijd. Maar de bereidheid en acties om ook dit systeem eigen te maken, zijn in volle gang. De koers is gezet en zolang we alles maar stap voor stap doen, zal er snel meer rust zijn. Ik voel het eigenlijk nu al.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.