Orthodontiepraktijk Geldrop

Waar zijn we?

Net iets buiten het centrum van Geldrop, in de Brabantse orthodontiepraktijk van Floris van Ruyven en Roger Diels. Als ondernemende collega-orthodontisten besloten zij de samenwerking aan te gaan en naast hun eigen praktijken in Weert en Vught een praktijk in Geldrop en in Deurne te beginnen. Dat maakt specialistische orthodontie voor mensen in een brede regio toegankelijk.

Praktijkervaring en visie

Beide orthodontisten studeerden in Utrecht en later in het buitenland, onder meer in Amerika. Ook werkten ze beiden als officier-tandarts, deden ze internationaal ervaring op als orthodontist en startten zij uiteindelijk hun eigen orthodontiepraktijk in Nederland. Vanuit deze solide basis bouwden zij vanaf 2007 aan een moderne, specialistische orthodontiepraktijk in Geldrop, met vijf stoelen. De praktijk kreeg een warme, tijdloze uitstraling met veel overzicht. Vanuit de filosofie dat dit mensen laat zien wat de werkwijze is: je kunt erop vertrouwen dat de behandelingen zorgvuldig uitgevoerd worden, in een ontspannen, professionele sfeer. De tweede verdieping heeft juist meer privacy, onder meer omdat het groeiende aantal volwassen patiënten dat prettig vindt.

Samenwerking in de praktijk

Door de samenwerking met Prime Dental Alliance verzekeren Floris en Roger hun patiënten ook in de toekomst van specialistische orthodontie en garanderen zij de continuïteit van de patiëntenzorg. Ook delen zij verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld bij het vinden van opvolging. Daarbij komt dat deze krachtenbundeling kansen biedt om de samenwerking tussen tandartsen en orthodontisten te verstevigen, wat de mondzorg naar een nog hoger niveau brengt.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.