Orthodontiepraktijk Vught

Waar zijn we?

Aan de Helvoirtseweg in Vught, waar orthodontist Roger Diels ruim 25 jaar geleden de dorpsgarage met benzinepomp omtoverde tot stijlvolle, lichte orthodontiepraktijk. Goed nieuws voor mensen in en om het dorp, want zij hoefden en hoeven hierdoor niet langer naar Den Bosch voor een rechte rij tanden.

Praktijkervaring en visie

Roger was 24 toen hij de opleiding Tandheelkunde afrondde. Een eigen praktijk aan huis starten met één assistente zoals toen gebruikelijk was zag hij nog niet voor zich. De ervaringen van zijn partner spraken hem een stuk meer aan. Zij werkte in een orthodontiepraktijk samen met een groot team en vertelde enthousiaste verhalen over de werksfeer. Hij besloot na een aanbeveling van een vriend met haar naar Amerika te verhuizen om in Cleveland zijn specialisatie orthodontie te halen.

Daarna volgden twee jaar studie in Münster en vond hij een praktijkruimte in Vught, waar hij bouwde aan een mooi patiëntenbestand dat hem uiteindelijk deed verhuizen naar het huidige grotere pand met vijf stoelen. Patiënten waarderen de praktijk vanwege de hoge kwaliteit en door de sfeer. Het motto van Roger: behandel je patiënten zoals je dat ook bij gasten in een restaurant zou doen.

Samenwerking in de praktijk

De samenwerking met Prime Dental Alliance laat zien dat Roger vooruit kijkt en een plan heeft voor de toekomst van Orthodontiepraktijk Diels. Want de verantwoordelijkheid voor opvolging is nu gedeeld, wat de continuïteit van de praktijk waarborgt. Collega’s en patiënten kunnen er daardoor op vertrouwen dat de orthodontiepraktijk ook in de toekomst hun vertrouwde baken in Vught zal zijn, met dezelfde uitstraling en werkwijze.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.