Orthodontistenpraktijk Eindhoven

WAAR ZIJN WE?

Bij OPE, de meest ervaren orthodontistenpraktijk in Eindhoven. Gevestigd naast Winkelcentrum Woensel en daardoor perfect bereikbaar met altijd voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is in ruim vijftig jaar tijd uitgegroeid tot hét orthodontistisch instituut met een prachtig oog voor esthetiek en alle aandacht voor de patiënt.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

De orthodontisten Drs. E. van Leeuwen, Drs. M. Heusdens en Dr. J.L. van Gastel draaien de praktijk gedrieën. Hun aandachtsgebieden vullen elkaar perfect aan, zowel op orthodontistisch als op organisatorisch vlak.

OPE is een grote praktijk, waar altijd de juiste expertise beschikbaar is. De orthodontisten en assistenten vormen goed ingespeelde teams, zo worden patiënten vlot en kundig geholpen. De patiëntgerichte benadering van OPE uit zich op vele vlakken, ook op het gebied van digitalisering. Slimme technieken worden ingezet om de kwaliteit van de orthodontie te verhogen, patiënten te ontzorgen en nuttige informatie te genereren en delen.

Door de goede naam en ervaring die de praktijk de afgelopen decennia opbouwde, heeft inmiddels een groot deel van de Eindhovenaren een beugel van OPE. Sterker nog: zelfs patiënten van heinde en verre weten hun weg naar OPE te vinden.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Om de continuïteit van de orthodontie in Eindhoven te borgen, sloot de vooraanstaande orthodontistenpraktijk zich aan bij PDA. PDA is trots op de toetreding van OPE, waarmee het haar expertise op het gebied van orthodontie heeft versterkt, wat zich ook uit in de toetreding van Drs. M. Heusdens in de Medische Raad van PDA, waar zij orthodontie vertegenwoordigt.

De opvolging van de huidige orthodontisten geschiedt zorgvuldig. Met de komst van Drs. W.J.L. Sijmons is reeds de eerste opvolger in huis. Stap voor stap wordt hij meegenomen in de processen rondom het runnen van een grote praktijk als OPE. Uiteraard met kundige ondersteuning van de andere orthodontisten en de professionals van het PDA Service Center.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.