Orthodontiepraktijk Gooris

WAAR ZIJN WE?

Aan de Steijnlaan 108 in Breda-Zuid, vlak bij het Amphia ziekenhuis. Orthodontiepraktijk Gooris heeft een moderne uitstraling en de sfeer binnen is open, prettig en ontspannen. De praktijk ligt in een stedelijke omgeving, maar de wachtkamer biedt een rustgevend uitzicht op een fraaie tuin, bomen en grasveld. Er is voor iedereen voldoende afleiding en aan de grote tafel kunnen schoolgaande patiënten zelfs ontspannen hun huiswerk vast maken.

De orthodontiepraktijk in Breda bevindt zich te midden van meerdere scholengemeenschappen en lagere scholen en is met de auto, de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar voor alle patiënten. Tevens beschikt de praktijk over meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Het credo van Orthodontiepraktijk Gooris is ‘A perfect smile for life’. Een mooi streven dat breed omarmd wordt: een op de drie jongeren heeft een beugel en veel volwassenen tegenwoordig ook. Orthodontiepraktijk Gooris staat al meer dan drie decennia bekend om de professionele deskundigheid en resultaatgerichte aanpak. De belangrijkste drijfveer: het leveren van de beste kwaliteit. Dat doet het vakkundige team in een rustgevende en vriendelijke omgeving, met de nieuwste apparatuur. Iedere patiënt krijgt een heldere uitleg over alle stappen in het proces en er is veel persoonlijke aandacht. De deskundigheid van het team zorgt bij patiënten voor een optimaal functionerend en gezond gebit en natuurlijk een prachtige glimlach. Juist: ‘A perfect smile for life.’

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

In 1991 begon Christel Gooris haar eigen praktijk aan de Ginnekenweg in Breda en vanaf 2002 werkt ze in haar pand aan de Steijnlaan. Na ruim dertig jaar is ze nog iedere dag enthousiast over elke behandelde patiënt en het creëren van een stralende en gezonde lach. Orthodontie is met recht haar passie en ze is een gevestigde naam op dit gebied.

De continuïteit van de praktijk die ze met zoveel toewijding heeft opgebouwd, is met de toetreding tot PDA geborgd. Binnen de alliantie vindt Christel een kennisnetwerk van vooraanstaande orthodontisten uit heel Nederland. De prettige samenwerking met PDA geeft Christel het vertrouwen dat Orthodontiepraktijk Gooris ook de komende decennia blijft floreren.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.