Vos Centrum voor Mondzorg

Waar zijn we?

Al dik een kwart eeuw is het belangrijkste doel van Vos Centrum voor Mondzorg om samen met de patiënt te zorgen voor een optimale mondgezondheid – en deze voor de lange termijn te behouden. Met 24 toegewijde medewerkers in zijn kielzog biedt Daniël Vos volledige en veilige mondzorg. “Ik heb met mijn team een praktijk op kunnen zetten die volledig toegewijd is aan tandheelkunde. Een plek waar patiënten voor zoveel mogelijk specialismen onder één dak terecht kunnen. Het is een veilige en vooral prettige omgeving waar gewerkt wordt met de modernste apparatuur en technieken.”

Praktijkervaring & visie

Na het afronden van de opleiding Tandheelkunde in Amsterdam en een korte maar krachtige carrière als militair tandarts, besloot Daniël Vos voor zichzelf te beginnen. In januari 1995 nam hij de praktijk van een oud-tandarts over en stortte zich samen met zijn twee assistenten volledig op de kunst der implantologie. Hier werd in 1996 al snel het specialisme orthodontie aan toegevoegd. In de 10 jaar die daarop volgden, breidde Daniël niet alleen zijn specialismen uit, maar ook zijn team. Inmiddels staat hij aan het hoofd van een praktijk vol gedreven en enthousiaste medewerkers. Daniël: “Doordat zij, stuk voor stuk, mijn enthousiasme voor het tandheelkundige vak delen, kunnen we samenwerken als een geoliede machine. Alles draait bij ons om de team effort. Alleen dan word je succesvol.”

De samenwerking in de praktijk

Daniel: “Er is sprake van synergie met behoud van eigen identiteit. Het is een alliantie waarbinnen je vanuit je eigen visie en identiteit werkt. Dat sprak me enorm aan. Ik heb genoeg collega’s gezien die hun praktijk voor een leuk bedrag verkopen, waarna er een aantal jaar later niets meer van die praktijk overgebleven is. Dat wilde ik absoluut niet voor onze praktijk, mijn levenswerk. Binnen Prime Dental Alliance kan ik onze eigen formule voortzetten en kan ik rekenen op ondersteuning bij een aantal relevante praktijkfacetten. Hierdoor kan ik me concentreren op datgene wat ik als zorgverlener het liefste doe: kwalitatief hoogstaande zorg verlenen aan mijn patiënten.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.