Cum Laude

Waar zijn we?

Als collega-tandartsen, medisch specialisten en tandtechnici graag plaatsnemen in je stoel, doe je iets goed. Daarnaast weten ook politici, acteurs en prominente PSV’ers de hoog aangeschreven kliniek aan de Floralaan West 316 in Eindhoven te vinden.

Praktijkervaring & visie

Leo van Berkel en zijn vrouw Lilian begonnen de praktijk in 1983 en bouwden deze uit door trouw te blijven aan zichzelf. Gaandeweg werd het team uitgebreid met dertien professionals, die met de beste resultaten hun opleiding hebben afgerond en die met hart en ziel met hun vak bezig zijn. Op deze manier groeide Cum Laude van een reguliere tandheelkundige praktijk uit tot een Kliniek voor Esthetische Tandheelkunde. Anno 2020 hebben ze alle disciplines binnen de mondzorg en behandelmogelijkheden in huis, inclusief een tandprothetisch laboratorium.

De samenwerking in de praktijk

“Op het moment dat ik steeds meer over de toekomst begon na te denken, werd ik benaderd door een van de grote tandartsketens,” aldus praktijkeigenaar Leo. “Ik heb serieus overwogen om te tekenen, maar heb het toch niet gedaan. Uiteindelijk wilde ik alles dat we hadden opgebouwd niet uit handen geven aan een externe partij.” Vanuit die overtuiging ontstond bij Leo het idee om via Prime Dental Alliance aansluiting te zoeken bij geestverwanten. “Als je goed bent in wat je doet, moet je dat vooral zo blijven doen. De rol van PDA zit hem vooral in het ontzorgen van mij als ondernemer. Ik wilde weer meer tijd ‘aan de stoel’ kunnen doorbrengen. Nu behouden we onze eigen naam en identiteit, mijn patiënten merken er niets van. Ik kan weer de hele dag bezig zijn met leuke mensen.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.