Tandheelkundig Centrum Oisterwijk

Waar zijn we?

Aan de Moergestelseweg 20 vind je Tandheelkundig Centrum Oisterwijk. Een flinke praktijk, met maar liefst zeventien medewerkers. Het team wordt aangestuurd door Paul van Mierlo, Peter van Meijel en Simone Collijn. De praktijk is opgericht in 1999 en staat bekend als een echte familiepraktijk.

Praktijkervaring & visie

Patiënten kunnen voor praktisch elke vorm van tandheelkundige zorg terecht bij TC Oisterwijk. Simone Collijn: “Van reguliere zorg tot kindertandheelkunde en van implantologie tot orthodontie; bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Met name aan preventieve zorg hechten we binnen onze praktijk veel waarde. Samen met vier mondhygiënisten en vier preventieassistenten zorgen wij er als team voor dat onze patiënten hun leven lang een gezond en mooi gebit behouden.”

De samenwerking in de praktijk

“We zaten om tafel met diverse managers van tandartsketens. De vele restricties en omzeteisen die werden opgelegd, voelden verlammend”, vertelt Simone. “Bij ons staat de kwaliteit van zorg voorop. Wij willen autonoom werken en keuzevrijheid in materialen en laboratoria hebben. Uiteindelijk worden wij als tandarts door patiënten afgerekend op onze behandelingen. Prime Dental Alliance snapt dat gelukkig. Als onderdeel van de alliantie zijn we nog steeds die ondernemende, zelfstandige tandartsen. Tegelijkertijd profiteren we van de bescherming en de sterkte van een groep tandartsen met ieder hun eigen mening en methodes. Dat werkt stimulerend.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.