Mondzorg Rijen

Waar zijn we?

Mondzorg Rijen neemt een bijzondere plek in binnen de PDA-alliantie. De praktijk is een samenvoeging van twee bestaande praktijken, waarvan de medewerkers tot één hecht team worden gesmeed. Dit gebeurt onder de dagelijkse leiding van tandarts-manager Eric van Heesch, die vastbesloten is er een succes van te maken. “Ik kom uit een familie van tandartsen. Mijn vader was tandarts in Dongen met buitenpraktijken in Chaam en Rijen. Mijn jongere broer heeft een eigen praktijk in Sommelsdijk. In 1996 nam ik een praktijk met één behandelkamer over in Rijen. Nu starten we deze prachtige praktijk met zeven behandelkamers. Ik vind het fantastisch om mijn carrière binnen Prime Dental Alliance voort te zetten op de plek waar mijn lang geleden overleden vader ook gewerkt heeft. Hij zou enorm trots zijn.”

Praktijkervaring & visie

Eric: “Ik heb veel ambitie, en voor wat betreft de mogelijkheden binnen mijn praktijk liep ik tegen grenzen aan. Dus zocht ik naar een andere manier om mijn toekomstvisie te verwezenlijken. Binnen mijn netwerk werd ik gewezen op de mogelijkheden tot continuïteit die PDA biedt. In de samenwerking die ontstond, werd middels de overname van een tweede praktijk in Rijen de mogelijkheid gecreëerd om uit te kunnen breiden van twee naar zeven stoelen. Vanuit deze centraal gelegen locatie kan ik als onderdeel van de alliantie de continuïteit van mijn praktijk, de werkgelegenheid van mijn medewerkers en daarmee de mondzorg voor mijn patiënten in Rijen waarborgen. Het belangrijkste is de zorg voor mijn patiënten, en dat de praktijk de vrijheid behoud om alles in te richten zoals we gewend zijn.”

De samenwerking in de praktijk 

Voor Prime Dental Alliance is dit een mooie vervolgstap in de groei van de alliantie. RvC-lid en MKA-chirurg Harrie Kerstens: “Een nieuwe locatie, een compleet nieuw instrumentarium en een team van de beste mondzorgprofessionals dat staat te trappelen om aan de slag te kunnen. We hadden de unieke kans om een excellente praktijk op poten te zetten, die volledig voldoet aan onze hoge standaarden. We hebben met ons team hard gewerkt aan het perfect inrichten van de praktijk en organisatie. Zo kan er optimaal geprofiteerd worden van de ontzorging die wij vanuit onze alliantie bieden. En bovenal: zo genieten bestaande en nieuwe patiënten van Mondzorg Rijen van de hoogste kwaliteit mondzorg.” 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.