Onze nieuwste generatie software neemt werk uit handen

PDA Praktijkdag
Datum
26 juli, 10:00 uur

Vorige maand organiseerden we de eerste PDA Praktijkdag, speciaal voor alle praktijken die bij onze alliantie aangesloten zijn. Een dag vol kennis, gezelligheid en feest, met volop ruimte om het PDA-gevoel te beleven. Was je er niet bij? Geen zorgen, we delen alle kennis ook online. In dit artikel doen we verslag van de bijeenkomst met Mieleke Verbeek, die meer inzicht gaf in Exquise Next Generation.

Deze bijeenkomst was een van de vijf deelsessies op de Praktijkdag, speciaal samengesteld per vakgroep. Mieleke Verbeek van mondzorg-softwareontwikkelaar Vertimart gaf baliemedewerkers en andere geïnteresseerden een praktische instructie in Exquise Next Generation. Medewerker frontoffice Jessica Zoetmulder van Carnisse Mondzorg vertelt meer over de sessie.

Mondzorgmarketeers

Jessica vertegenwoordigt samen met haar collega Debby Hooijmeijer (paro-preventieassistent en tandartsassistent plus) de Barendrechtse praktijk op de PDA Praktijkdag. Ze zijn om twee redenen naar de PDA Praktijkdag gekomen, vertelt Jessica. “Wij zijn samen verantwoordelijk voor de marketing van Carnisse Mondzorg en vinden het leuk om op social media te laten zien dat we bij de PDA Praktijkdag aanwezig waren. Zo zien onze volgers dat we als praktijk up-to-date blijven. Maar we komen natuurlijk ook voor de interessante lezingen en om vakgenoten van andere praktijken te ontmoeten.”

Verschillende kennisniveaus

Over de deelsessie voor preventie-assistenten waaraan Debby deelnam, plaatsen we binnenkort een artikel. Tipje van de sluier: het was Gewoon Gaaf! Wat vond Jessica van de sessie over Exquise? “Ik werk zelf intensief met het systeem en ben dus al door de opstartfase heen. Andere praktijken zijn er nog wat minder in thuis. Voor iedereen was er aandacht in de sessie. Trainer Mieleke beantwoordde heel uiteenlopende vragen en gaf handige tips.”

Direct in de praktijk brengen

Het systeem wordt bij alle praktijken binnen de alliantie gefaseerd geïntroduceerd, inclusief zorgvuldige voorbereiding en training. Maar het blijft een hele overstap. Daarom was de Exquise-sessie op de PDA Praktijkdag vooral heel praktisch. Jessica vertelt wat er zoal aan bod kwam. “Van basale dingen als ‘hoe maak je een nieuwe patiëntenkaart aan’ tot ‘hoe koppel je bewindvoerende organisaties aan een patiënt’, allemaal handigheidjes die baliemedewerkers een hoop tijd schelen.

Uit de sessie neem ik een ontzettend handige tip mee die ik wil introduceren bij ons in de praktijk. In het systeem kun je eenvoudig agendablokken toevoegen, bijvoorbeeld voor controles. Zo kunnen we afspraken slimmer inplannen en heeft de behandelaar een prettiger werkverdeling.”

 

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.