Carnisse Mondzorg

Waar zijn we?

Bij het meest omvangrijke multifunctionele zorgcentrum van Nederland, Carnisselande in Barendrecht. Hier begon Wim van der Torre in 1999 Carnisse Mondzorg. Met negen behandelkamers en alle disciplines in huis: van implantologie tot prothetiek en chirurgie. Het liep direct storm, want de 60.000 wijkbewoners zaten te springen om goede, multidisciplinaire mondzorg. En nog steeds komen ze daarvoor naar Carnisse Mondzorg. Wim: “Onze 31 specialisten houden die kwaliteit zeer hoog, daar werken we continu aan.”

Praktijkervaring & visie

Vóór Carnisse Mondzorg had Wim een omvangrijke praktijk in Zuid-Duitsland. Dat legde de basis voor zijn vooruitstrevende blik op de mondzorg. “In Duitsland deed ik ervaring op met de organisatie van multidisciplinaire mondzorg in een grotere praktijksetting. Die ervaring nam ik mee in mijn eerste Nederlandse praktijk, Carnisse Mondzorg. Later kwamen daar nog twaalf praktijken bij. Ik werkte onder meer aan de ontwikkeling sociale  kindertandheelkunde en zet mij nu in voor ambulante mondzorg voor kwetsbare ouderen in verpleeghuizen, met Vitadent. Dat doe ik omdat ik vind dat de mondzorg levensloopbestendig moet zijn. En die visie brengen we bij Carnisse Mondzorg nadrukkelijk in de praktijk.”

De samenwerking in de praktijk

Om nog sterker te staan, zocht Wim een professionele organisatie die  achter het team en de chef de clinique zou staan, vanuit focus op goede zorg. Dat werd PDA. “Het ‘voor-en-door-tandartsen’-karakter van PDA sprak me zeer aan. En er was simpelweg een goede klik. Onze aansluiting bij de alliantie zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze mondzorg hoog blijft. Door de hoge kwaliteitsstandaarden van PDA én omdat we hiermee stappen zetten in de continuïteit van Carnisse Mondzorg. Want voor PDA is het team een belangrijke focus, zij zien net als ik dat de medewerkers essentieel zijn voor continuïteit. Dat brengt collega’s een helder ontwikkelperspectief en zij ervaren dat hun werkgeluk vooropstaat. Ons team heeft zoveel kwaliteiten, we doen er alles aan om dat vast te houden.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.