Tandartspraktijk Ravenstein

Waar zijn we?

In het prachtige eeuwenoude vestingstadje aan de Maas: Ravenstein. Midden in de stadskern richtte tandarts-manager Paul van Hooft tien jaar geleden een stijlvol 19e-eeuws pand in als eigentijdse allround tandartspraktijk. Inmiddels bestaat het team uit vijf vakspecialisten en telt de praktijk ruim 5.000 patiënten.

Praktijkervaring en visie

In Tandartspraktijk Ravenstein is het uitgangspunt: hoe kunnen we mensen écht helpen? Daar hoort ook inleven en meedenken bij. Is een implantaat wel de beste optie, of is een brug wellicht passender? Deze persoonlijk insteek weten inwoners uit Ravenstein te waarderen. Net als de innovatieve inslag; de praktijk vernieuwt continu materieel en techniek. De praktijk is ook buiten Ravenstein bekend. Van heinde en verre komen mensen op de praktijk af. Want de opvallend mooie oplossingen voor complexe tandproblemen gaan van mond tot mond.

De samenwerking in de praktijk

Tandarts-manager Paul gelooft in ‘samen sterker’, dat was voor hem een reden om met Prime Dental Alliance in gesprek te gaan. En dit bleek een goede match. Want de waarden en visionaire blik van PDA sluiten aan bij die van Tandartspraktijk Ravenstein. Waardoor binnen deze alliantie de identiteit van de praktijk gewaarborgd is. Tegelijkertijd stelt de succesvolle praktijk daarmee de toekomst veilig, binnen een groep van gelijkwaardige praktijken.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.