Mondzorg Moesel

Waar zijn we?
Het begon bij een tandtechnicus in Weert die in de jaren 90 besloot de klikprotheses die hij plaatste zelf te gaan maken. Mensen uit Weert konden bij hem terecht om hun kunstgebit te wisselen voor een klikprothese. Al gauw besloot hij ook een tandarts in te huren en daaruit ontstond Mondzorg Moesel met daarnaast een zelfstandig tandtechnisch lab. Onlangs ging de allround praktijk de samenwerking aan met Prime Dental Alliance, na een jaar hard werken om aan de kwaliteitsstandaarden te voldoen. De praktijk is een dependance van Vos centrum voor mondzorg, waarvan Daniël Vos en zijn vrouw Ansje de gezichten zijn.

Praktijkervaring en visie
Voor PDA en Daniël in beeld kwamen, was de praktijk een tijdje in handen van een kleine keten en waren er meerdere wisselingen in het management. Daardoor waren er momenten dat er geen (tandarts-)manager aan het roer stond. Dit zorgde voor veel verloop onder medewerkers. Met de komst van Daniël Vos komt er rust en kan de praktijk weer groeien. Want hij biedt al ruim 25 jaar volledige en veilige mondzorg aan mensen in Weert en omgeving. Samen met zijn team zette hij een praktijk op die volledig toegewijd is aan tandheelkunde. Patiënten kunnen onder een dak voor een flink aantal specialismen terecht. Daniël: “Vos centrum voor mondzorg is een veilige en prettige omgeving waar 24 toegewijde specialisten werken met de modernste apparatuur en technieken.”

De samenwerking in de praktijk
Dat Mondzorg Moesel samenwerkt met PDA zien medewerkers aan de aanwezigheid van Daniël als vaste implantoloog. En ze merken het aan zijn gedegen management. De praktijk kan meeliften op zijn ervaring en de tandarts heeft een collega met wie hij tandheelkundige problemen kan bespreken. Daarnaast geeft de samenwerking medewerkers een hoop rust: administratief is alles goed op orde en vakinhoudelijke of praktische vragen kunnen zij eenvoudig stellen. Voor patiënten is Mondzorg Moesel nog steeds hun vertrouwde praktijk, maar dan met bredere kwaliteitsmondzorg.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.