Cosmident

Waar zijn we?

In het Brabantse Kaatsheuvel om precies te zijn. Hier is Cosmident een vertrouwde praktijk voor vele tevreden patiënten. Tandarts-manager Frank Vijgen opende eerder de grote praktijk Kliniek Noordzee in IJmuiden. Hoe hij dan ‘helemaal’ in het Zuiden terecht kwam? “Ik woon zelf vlakbij Kaatsheuvel en wilde de succesformule qua praktijkvoering en hoge kwaliteit mondzorg van Kliniek Noordzee ook hier realiseren. Cosmident is daar het levende bewijs van.”

Praktijkervaring & visie

Cosmident is een moderne en innovatieve tandartspraktijk waar patiënten terechtkunnen voor een variëteit aan behandelingen op tandheelkundig gebied. Van controles en vullingen tot esthetische behandelingen, implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie en een ‘gebit’. Frank: “Ik richt me als tandarts voor orthodontie op orthodontiebehandelingen. Het team van tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten verzorgt alle overige behandelingen.”

De samenwerking in de praktijk

Sinds eind augustus 2020 maakt Cosmident onderdeel uit van de Prime Dental Alliance. “Aangezien ik met twee praktijken toetrad tot de alliantie, ging er veel tijd zitten in de voorgesprekken”, vertelt Frank. “Ik kijk erg uit naar het samenwerken binnen de alliantie. Wat ik gezien heb, en wat me veel vertrouwen geeft, is dat je niet alleen staat als je een probleem hebt of een tandarts zoekt. We hebben nu een hele groep mensen om ons heen met ieder hun eigen expertise. Ik kijk met veel plezier uit naar wat de toekomst gaat brengen.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.