Nieuw binnen onze alliantie: Kliniek Noordzee

Praktijk
Datum
23 oktober, 07:28 uur

Kliniek Noordzee uit IJmuiden vaart vanaf nu mee onder de vlag van Prime Dental Alliance (PDA). Vanuit deze grote praktijk kunnen patiënten uit de omgeving van IJmuiden binnen de alliantie worden bediend. Frank Vijgen: “In de loop der jaren ben ik vaak benaderd door ketens, maar concreet werd het nooit. De filosofie achter PDA sprak me echter meteen aan. Vooral omdat we onze praktijkvoering kunnen voortzetten zoals we dat altijd al deden.”

Een bekende plek

In havenstad IJmuiden kennen velen van oudsher het voormalige bankgebouw Noordzee. Sinds 2005 heeft Frank Vijgen er zijn Kliniek Noordzee gevestigd. Naast reguliere controles en mondzorg kunnen patiënten er terecht voor esthetische behandelingen, implantologie, parodontologie, orthodontie of een kunstgebit.

Het team van Kliniek Noordzee

In de kliniek werkt Frank zelf ook als tandarts voor orthodontie. Andere tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten verzorgen de overige behandelingen. Voor de dagelijkse gang van zaken binnen de praktijk is praktijkmanager Annemieke Landman verantwoordelijk.

‘Aangenaam concept’

Behalve Kliniek Noordzee is Frank ook tandarts voor orthodontie bij Cosmident in Kaatsheuvel, eveneens toegetreden tot PDA. Het werken binnen een alliantie spreekt de ondernemende Frank aan: “We zijn uiteindelijk samen bezig om praktijken optimaal te laten draaien. Dat is makkelijker en het voelt lekkerder als je af en toe wat backup kunt krijgen of kunt sparren. Dit concept is zeker op dat vlak aangenaam.”

Prime Dental Alliance groeit

De uitbreiding van de alliantie is onderdeel van de langetermijnplannen en gecontroleerde groei van Prime Dental Alliance. Met meerdere zelfstandige mondzorgpraktijken vinden gesprekken plaats om toe te treden tot de alliantie, waarvan een aantal zich in de afrondende fase bevindt.

Meer informatie over Kliniek Noordzee? Klik hier.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.