Marodent Centrum voor Tandheelkunde

Waar zijn we?  

Het zal niet meevallen om in Nederland een meer centrale locatie te vinden dan die van Marodent. Middenin de Gelderse Vallei vinden we deze door tandarts-manager Paul Hoogeveen uitgebouwde praktijk in Nijkerk. “Ik heb het tandartsvak altijd een dienstbaar beroep gevonden. Vanuit die gedachte houden we behalve een breed pakket aan diensten ook bewust korte wachttijden. Die combinatie van mondzorg van hoge kwaliteit en goede service richting onze patiënten vind ik belangrijk.” 

Praktijkervaring & visie 

Paul: “De praktijk die ik in 1985 overnam was nog maar klein. Mijn vrouw en ik begonnen het avontuur vanuit de doelstelling om de praktijk uit te bouwen tot een succesvolle allround-kliniek. Dat is gelukt: inmiddels hebben we zeven behandelkamers en een groot team, waaronder meerdere mondhygiënisten en tandartsen. Behalve voor reguliere behandelingen kunnen patiënten bij ons ook terecht voor esthetische behandelingen, orthodontie en implantaten. Er is inmiddels een hoop dat we binnen onze muren zelf kunnen. En als de patiënt in een specifieke situatie beter geholpen is met een doorverwijzing binnen Prime Dental Alliance, maak ik daar graag gebruik van. Ook in dat opzicht biedt een alliantie fijne, aanvullende mogelijkheden om onze succesvolle filosofie verder uit te kunnen dragen.” 

De samenwerking in de praktijk 

Eind 2020 is de praktijk opgegaan binnen de alliantie. Paul: “Ik had het nodige te regelen wat betreft de opvolging en het borgen van de continuïteit van mijn praktijk. Het verhaal achter PDA sprak me gelijk aan. Het is een zorgvuldig gekozen club en je bent als wezenlijk onderdeel medeverantwoordelijk voor het succes van het geheel. In de dagelijkse gang van zaken is alles nog steeds zoals het was, daar voel ik me zeer comfortabel bij. Je moet gewoon blijven presteren. Dat is geen rare eis, natuurlijk. En voor mij persoonlijk geeft het werken met gelijkgestemden erg veel voldoening, zeker als het zoals nu gecombineerd is met een diversiteit aan expertises. Ik heb in ieder geval voor het eerst het gevoel dat ik er niet alleen voor sta.” 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.