Nieuw binnen onze alliantie: Orthodontiepraktijk het Gooi

Praktijk
Datum
30 september, 14:48 uur

Orthodontiepraktijk het Gooi uit Bussum is toegetreden tot Prime Dental Alliance. Een waardevolle aanwinst voor onze alliantie, zeker gezien de uitstekende reputatie van Het Gooi. Praktijkeigenaar Christiane Scheijmans: “Het voelde meteen goed.”

Verdere kwaliteitsimpuls
Met haar ruime ervaring en meer dan uitstekende reputatie als grootste praktijk in de regio, geeft Orthodontiepraktijk het Gooi een verdere kwaliteitsimpuls aan onze alliantie. Voor Het Gooi is het een uitgelezen kans om de toekomst van de praktijk veilig te stellen en zich te kunnen blijven richten op het verlenen van mondzorg van hoge kwaliteit. Christiane Scheijmans: “Ik heb een extra team achter me staan dat meedenkt over alle problematiek die zich nu eenmaal bij een zelfstandige praktijk voordoet. De communicatie met het team van Prime Dental Alliance is open, ze denken goed met ons mee, er wordt echt geluisterd en daar waar gewenst is er ondersteuning.”

De samenwerking in de praktijk
Binnen de praktijkmuren aan de Vossiuslaan 71 in Bussum staan er drie ervaren orthodontisten tot je beschikking, aangevuld met een praktijkmanager, een office manager en een toegewijd team van twaalf assistentes. De praktijk is sinds jaar en dag een vertrouwd doorverwijsadres voor tandartsen in een straal van ruim vijftien kilometer. Christiane Scheijmans over de samenwerking met Prime Dental Alliance in de praktijk: “De koers is gezet en zolang we alles maar stap voor stap doen, zal er snel meer rust zijn. Ik voel het eigenlijk nu al.”

De uitbreiding van het netwerk is onderdeel van de langetermijnplannen en gecontroleerde groei van Prime Dental Alliance. Met meerdere zelfstandige mondzorgpraktijken vinden gesprekken plaats om toe te treden tot de alliantie, waarvan een aantal zich in de afrondende fase bevindt.

Meer informatie over Orthodontiepraktijk het Gooi? Klik hier.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.