Tandartspraktijk De Clomp

Waar zijn we?

In het centraal gelegen Zeist vinden we Tandartspraktijk De Clomp, vernoemd naar de buurt waar de praktijk gevestigd is. Toen Elias Marun de praktijk in 2008 overnam, bezette hij de enige stoel. Inmiddels werken er vier tandartsen bij De Clomp en zijn ze gevestigd in het gloednieuwe Gezondheidscentrum Zeist-West. Vanuit deze comfortabele locatie werken de tandartsen samen met andere zorgverleners aan de gezondheid van mensen uit de wijde omgeving. Elias: “Voor onze patiënten verandert er niets nu we toegetreden zijn tot Prime Dental Alliance, maar het geeft mij de zekerheid dat we ons hoge niveau tandzorg kunnen vasthouden.”

Praktijkervaring & Visie

De van oorsprong Israëlische tandarts-manager Elias spreekt maar liefst vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Hebreeuws en Arabisch. Dat komt in de praktijk regelmatig goed van pas, omdat hij ook mensen die het Nederlands minder machtig zijn toch goed kan informeren en op hun gemak kan stellen. En er is nog iets bijzonder aan De Clomp, het werkt als enige praktijk in Zeist met lachgassedatie. “In veel landen is dat heel gebruikelijk om in te zetten”, verklaart Elias. “In Amerika gebruiken ze het zelfs in iedere praktijk. Ik ben me erin gaan specialiseren en het werkt hartstikke goed. Nerveuze patiënten, en die zijn er nogal wat, kunnen op deze manier rustig hun behandeling ondergaan.”

De samenwerking in de praktijk

Elias nam tandartspraktijk De Clomp ooit over van een tandartsketen. Die zagen hoe groot Elias’ ambities waren en konden daar niet in mee. In Prime Dental Alliance vond de nog altijd even ijverige tandarts-manager een partij die wél aansluit bij zijn visie: “Het belangrijkste voor mij is dat ik mijn autonomie kan behouden. Voor mijn medewerkers en patiënten verandert er bijna niets. We blijven onze lijn volgen en de praktijk voeren zoals wij dat willen. Dat gaat heel goed, dus waarom zou je het dan veranderen? Ondertussen ontzorgt PDA me achter de schermen. Ze helpen me bijvoorbeeld bij het aannemen van nieuwe medewerkers en garanderen de continuïteit van de praktijk die ik met zoveel liefde heb opgebouwd.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.