Tandartsenpraktijk Steenbergen Tilburg

Waar zijn we?

Op twee minuten lopen van het Leijpark en dichtbij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. De plaats waar Jan Steenbergen in 2009 zijn praktijk naartoe verhuisde toen zijn eerste praktijk te klein werd. In 1978 begon Jan met drie behandelstoelen, waarvan een voor de mondhygiëniste. Toen zoon Gé er als tandarts bijkwam, zochten zij een ruimere praktijk. Tilburg heeft dezelfde look en feel als hun praktijk in Oss, maar heeft zeven kamers waarvan één voor tandprothetiek. Ook is er een eigen tandprothetisch lab, porseleinlab en 3D-labscanner.

Praktijkervaring & visie

Gé wist als kleine jongen al dat hij tandarts wilde worden en werkte zodra het kon mee in de praktijk. Vader en zoon werken dus al lang samen en in 2008 ging Gé met alle benodigde diploma’s aan de slag als tandarts op beide locaties. Samen geven zij leiding aan een groot team van specialisten dat allround tandheelkunde biedt. Ook orthodontie, implantologie, parodontologie. In de laatste twee specialiseert Gé zich met name en daar is meer tijd voor sinds de samenwerking met Prime Dental Alliance.

De samenwerking in de praktijk

Voor Jan en Gé speelde al langer op de achtergrond de vraag: hoe gaan wij de toekomst van de praktijken vormgeven? Door de samenwerking met Prime Dental Alliance is het antwoord er. De continuïteit is gewaarborgd, terwijl de tandarts-managers blijven werken volgens hun eigen filosofie. Doen waarin zij goed zijn, zonder zorgen over wat komt. En zo de praktijk verder uitbouwen. Dat is hoe de toekomst met PDA er voor hen eruitziet. Samen richten zij zich nu verder op het doel om een voorlopersrol in te nemen op digitaal vlak: hun 3D-röntgenscanner en -labscanner zijn ongetwijfeld een opstap naar meer.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.