Tandartsenpraktijk Steenbergen Oss

WAAR ZIJN WE?

Aan de Medicijnstraat 120, aan de rand van het Osse centrum. Hier hebben Jan en Gé Steenbergen een prachtige mondzorgpraktijk opgebouwd, waarbinnen het team opereert op het allerhoogste niveau. De ruime praktijk is professioneel en persoonlijk ingericht. Waardoor het voor Ossenaren en patiënten uit de wijde omgeving een plek is waar zij vol vertrouwen plaatsnemen in de stoel.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Tandarts Steenbergen in Oss telt een ruim aantal behandelkamers, wat ruimte biedt aan vrijwel alle specialismen in de mondzorg. Denk hierbij aan reguliere tandheelkunde, implantologie, esthetische tandheelkunde en aligners.

Vader Jan is een ervaren tandarts met veel liefde voor het vak. Niet vreemd dus dat zoon Gé als kleine jongen al wist dat hij tandarts wilde worden. Zodra het kon, werkte hij mee in de praktijk. In 2008 ging Gé met alle benodigde diploma’s op zak aan de slag als tandarts in zowel de praktijk in Oss als in hun andere praktijk in Tilburg, inmiddels ook onderdeel van PDA. Samen geven vader en zoon leiding aan een groot team van specialisten dat allround tandheelkunde biedt.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Voor Jan en Gé speelde al langer op de achtergrond de vraag: hoe gaan wij de toekomst van onze praktijken in Oss en Tilburg vormgeven? Door de samenwerking met PDA is het antwoord er. De continuïteit is gewaarborgd en een kundige opvolger voor de praktijk in Oss werkt inmiddels onder de vleugels van Jan. De praktijken blijven dan ook gerund worden volgens de filosofie van vader en zoon Steenbergen. Zo kunnen zij samen met PDA de praktijken verder uitbouwen.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.