Tandartsenpraktijk Uden-Zuid

WAAR ZIJN WE?

Bij TandartsUdenZuid, de mondzorgpraktijk die in bijna drie decennia uitgroeide tot een begrip in de wijde omgeving. Een grote patiëntenpopulatie voelt zich er op het gemak. Dat komt door de prettige praktijk, volledig naar eigen wens ingericht. Op ieder detail is gelet – van de leuke bar om aan te zitten tot het huisparfum. Het resultaat: een uiterst verwelkomende plek. Maar belangrijker nog is het onmetelijke enthousiasme en de grote professionaliteit van tandarts Marleen, praktijkmanager Rob en hun hechte team van mondzorgprofessionals.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Voor het team van TandartsUdenZuid staan respect en aandacht voor de patiënt op één. Dat uit zich in het strikt aanhouden van afspraaktijden, het respectvol en proactief communiceren met patiënten, een laagdrempelige omgeving en goed benaderbare tandartsen.

TandartsUdenZuid is een preventiepraktijk. Veel patiënten komen er van jongs af aan en het streven is een leven lang gaatjesvrij. Dat wordt waargemaakt door goede voorlichting, professionele behandelingen, maar ook door goed te luisteren naar de patiënt. Deze aanpak zorgt ervoor dat TandartsUdenZuid een geliefde plek is voor kinderen,  voor mensen met een beperking en voor mensen met angst voor de tandarts.

Het team van TandartsUdenZuid is zeer hecht. Het motto luidt: samen uit, samen thuis. Het gehele team begint en eindigt de dag dan ook gezamenlijk, kijkt naar elkaar om en is altijd bereid om een stapje extra voor elkaar én voor de patiënt te zetten.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Eigenaar Marleen bouwt nog bloedfanatiek aan haar praktijk, maar denkt tegelijkertijd na over de toekomst van de mondzorgpraktijk. “Dat wij als mondzorgprofessionals en als praktijk kunnen blijven wie we zijn, gaf voor ons doorslag om toe te treden tot de alliantie”, vertelt Marleen.

Ook in het werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen vinden TandartsUdenZuid en PDA elkaar. “Wij zijn een moderne ISO 9001-gecertificeerde praktijk. Bij PDA zijn ze even fanatiek bezig met veiligheids- en kwaliteitsprotocollen. Als we met vragen zitten of ergens tegenaan lopen, krijgen we altijd snel een passend antwoord. Dat werkt prettig.”

Voor Marleen en Rob was het belangrijk dat de medewerkers goed werden meegenomen onder de vleugels van PDA. “Ze waarderen de rol van PDA op de achtergrond en de kleine details waaruit blijkt dat er aandacht aan de professional en de mens daarachter wordt besteed.” Marleen en Rob zijn er dan ook gerust op dat hun mondzorgpraktijk toekomstbestendig is. “Ik draag de zorg voor mijn opvolging”, zegt Marleen. “Zodat de praktijk die ik in meerdere decennia met grote toewijding heb opgebouwd, blijft floreren. Voor onze patiënten verandert er niets. Zij blijven dezelfde hoge kwaliteit mondzorg ontvangen die ze gewend zijn. Met daarbij natuurlijk de voor ons kenmerkende vriendelijkheid en vrolijkheid.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.