Tandartsenpraktijk Grave

Waar zijn we?

In de dorpspraktijk van Grave, waar veel patiënten al dertig jaar komen. Wat niet wil zeggen dat Jeroen Liebregts en Tong Xi hier al zo lang huizen. Jeroen vertelt hoe de vork in de steel zit. “Met de drie tandartsen die hier al apart van elkaar praktijk hielden, raakten we via via in gesprek. We hebben de praktijk in 2017 overgenomen mét het vertrouwde team en zijn stapsgewijs goed geïntegreerd. Daarbij maakten we een moderniseringsslag in de behandeling, met meer focus op mondhygiëne en preventie én bouwden we de praktijk uit met implantologie.”

Praktijkervaring & visie

Jeroen Liebregts en Tong Xi zijn beiden als kaakchirurg verbonden aan het Radboudumc. Hoe verhoudt zich dat tot de Tandartspraktijk Grave? Jeroen: “Vanuit ons werk als kaakchirurg delen we de visie dat de toekomst van implantologie in de eerstelijnsmondzorg ligt, in de tandartsenpraktijk. Dat is waarom wij in de rol van implantoloog aan de stoel staan. Daarbij doe ik ook prothetiek en kroon- en brugwerk, omdat ik dat leuk vind. Tong focust zich in plaats daarvan meer op onderzoek en complexere casussen.”

De samenwerking in de praktijk

De twee willen Tandartsenpraktijk Grave nog meer op de kaart zetten als verwijspraktijk en bundelen daarom hun krachten met Prime Dental Alliance. Jeroen legt het uit. “Wat ons aanspreekt in deze samenwerking, is dat PDA alle ruis wegneemt, zoals de administratie. Daarnaast ondersteunen zij ons in onze ambitie, zodat we ons echt kunnen focussen op groei. Tegelijk kunnen wij gewoon de kwaliteit blijven bieden die we gewend zijn, met de materialen die we graag gebruiken en met de moderne 3D-technieken en -planningen die we hanteren om patiënten inzicht te geven. Voor ons de ideale combinatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we als alliantie sterker staan en dat we als team veel van elkaar kunnen leren.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.