Kliniek voor tandheelkunde Dorrestein

WAAR ZIJN WE?

Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein ligt op een prachtige, centrale locatie in Nederland. Aan de rand van Amersfoort en vrijwel direct aan de snelweg. De kliniek groeide uit tot een plek waar patiënten voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen en expertise terechtkunnen. Een gezellig en gedreven team van mondzorgprofessionals werkt hard aan hun gedeelde missie: een mooie lach voor iedereen.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Behandelaren Janneke Hamelink, Ragnild Schakenraad, Bob Scheeren en Frans Walter zetten zich samen met de mondhygiënisten en preventieassistenten vol overgave in voor de patiënten van Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein. Dat doen zij in nauwe samenwerking met Joost Brouwers en Han van Dijk van Implantologie Amersfoort. De kliniek staat bekend om de wijze waarop behandelaar en patiënt elkaar vinden; er is oog voor de mens achter de patiënt.

Binnen Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein werkt een mooie mix van mondzorgprofessionals, met ieder hun eigen specialisme en ervaring. Ook heerst er een stimulerend leerklimaat, waarmee actief wordt bijgedragen aan de hoge kwaliteit mondzorg in Nederland.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

“Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein is van een dusdanige omvang dat het strategisch nodig was om onze bakens te verzetten”, vertelt Han over de reden om toenadering te zoeken tot PDA. “Als onderdeel van de alliantie bestendigen we de toekomst van onze praktijken.” Joost vult aan: “PDA sprak duidelijk uit: je blijft wie je bent en je doet wat je altijd al gedaan hebt. Naar die vrijheid zochten we.”

Toetreden tot de alliantie voelt voor Han als een logische stap: “Tandartsen zijn solisten, maar de maatschappij verandert en we zijn steeds meer gewend om in verbanden samen te werken. Alleen zo kun je blijven innoveren en investeren. En we weten dat we op die manier uiteindelijk de beste mondzorg kunnen leveren aan onze patiënten. Dat is gelijk ons hogere doel.” Joost benadrukt tevens het belang voor de professionals binnen de praktijk: “Onder de vleugels van PDA is ook de toekomst van ons team geborgd, voor ons erg belangrijk. Een belangrijk doel is het klaarstomen van onze opvolging, die al in huis is. PDA ondersteunt daar op een fijne manier bij.” De komende jaren blijven Han en Joost actief betrokken bij de praktijk. Daarnaast is Joost onderdeel van de Medical Board en scherpt hij daar samen met collega’s de inhoudelijke visie van PDA.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.