Tandartsenpraktijk Brouwhuis

Waar zijn we?

In de pas verbouwde tandartsen- en verwijspraktijk in de Helmondse wijk Brouwhuis, ooit een dorp net buiten de stad. In 2011 opende de praktijk haar deuren als ‘gewone’ tandartspraktijk. Maar de laatste jaren bouwden eigenaren Jeroen Liebregts en Tong Xi dit uit tot een belangrijke verwijspraktijk voor implantologie. De praktijk telt na de verbouwing in 2022 vijf stoelen en een team van zo’n 15 professionals. En er is ruimte voor groei, zodat straks een nog groter aantal patiënten bij Brouwhuis terechtkan voor (specialistische) mondzorg.

Praktijkervaring & visie

Jeroen Liebregts is vrijwel vanaf de start van de praktijk als tandarts (specialist) verbonden aan Tandartsenpraktijk Brouwhuis en werd in fases eigenaar, uiteindelijk samen met Tong Xi. “Tong raakte in 2017 betrokken toen hij de implantologietak van de praktijk hielp opzetten. We kennen elkaar via het Radboudumc, waar we beiden kaakchirurg zijn. Vanuit die rol delen we de visie dat de toekomst van implantologie in de eerstelijnsmondzorg ligt. Dat is waarom we hier als kaakchirurgen in de rol van implantoloog aan de stoel staan. Daarnaast doe ik ook prothetiek en kroon- en brugwerk, omdat ik dat leuk vind. Tong focust zich in plaats daarvan meer op onderzoek en complexere casussen.”

De samenwerking in de praktijk

De twee hebben mooie plannen met Tandartsenpraktijk Brouwhuis en bundelen juist daarom hun krachten met Prime Dental Alliance. Jeroen legt het uit. “We willen verder groeien als verwijspraktijk. PDA neemt alle ruis zoals administratie weg én ondersteunt ons in onze ambitie, zodat we ons echt kunnen focussen op onze doelen. Tegelijk kunnen wij gewoon de kwaliteit blijven bieden die we gewend zijn, met de materialen die we graag gebruiken en met de moderne 3D-technieken en -planningen die we hanteren om patiënten inzicht te geven. Voor ons de ideale combinatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we als alliantie sterker staan en dat we als team veel van elkaar kunnen leren.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.