Mondzorg Velperweg

WAAR ZIJN WE?

Aan de Velperweg 101b in Arnhem, waar patiënten uit de wijde omgeving terechtkunnen voor excellente mondzorg. Sinds januari 2023 is de tandartspraktijk actief op de huidige locatie. En vanaf dag één zijn patiënten zeer tevreden. Mondzorg Velperweg ontvangt mooie recensies en middels mond-tot-mondreclame melden steeds meer nieuwe patiënten zich aan.

Het team van Mondzorg Velperweg bestaat uit een mooie mix van competenties en ervaring, en de behandelapparatuur waarmee zij werken is state-of-the-art. De tandartspraktijk is eenvoudig bereikbaar per auto (gratis parkeren voor de deur), bus en trein. Bijzonder zijn ook de ruime openingstijden: iedere dag vanaf 8.00 uur en op woensdagen zelfs tot 20.00 uur.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

De mondzorgprofessionals van Mondzorg Velperweg hebben veel affiniteit en ervaring met het werken met kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Ook heeft de mondzorgpraktijk een eigen tandtechnisch laboratorium voor het vervaardigen van gebitsprotheses. “Op deze manier houden wij de zorg dicht bij huis, wat door onze patiënten als zeer prettig wordt ervaren”, vertelt praktijkmanager Annette van den Hatert, die samen met de klinisch manager May Lan Kam Mondzorg Velperweg runt.

Mondzorg Velperweg is een sterk groeiende, innovatieve mondzorgpraktijk die gebruikmaakt van de modernste technieken en volop inzet op preventie. Dat zorgt voor een goede mondhygiëne en gezond gebit. Maar bovenal is Mondzorg Velperweg een praktijk voor iedereen. Annette over de brede groep patiënten: “Jong en oud, angstig of niet angstig, wordt bij ons behandeld in een veilige en vertrouwde omgeving.” Specialismen van Mondzorg Velperweg zijn onder andere het behandelen van angstige patiënten, esthetische tandheelkunde en aligners (onzichtbare beugels). Op laatstgenoemde heeft een gespecialiseerde orthodontist vanuit de PDA-groep de supervisie op de uitvoering.

Het inpandige opleidingsinstituut van Mondzorg Velperweg biedt scholing aan de eigen medewerkers én aan mondzorgprofessionals van andere praktijken, zodat ook zij excellente mondzorg kunnen leveren. Zo verzorgt specialist en autoriteit Haakon Kuit regelmatig cursussen Parodontologie. Ook in het opleiden van jong talent neemt Mondzorg Velperweg een voortrekkersrol in. Annette: “Mbo-leerlingen komen vaak lastig aan een stageplek. Wij bieden deze leerlingen, uit alle jaargangen, graag een stevige basis door ze op te leiden volgens onze hoge standaarden. Binnen onze mondzorgpraktijk zijn stagiaires ook echt stagiaires; ze draaien mee naast het bestaande behandelteam.”

Daarnaast werkt Mondzorg Velperweg samen met specialistische en betrouwbare partners. Zo is er intensief contact met de afdeling Kaakchirurgie van het Rijnstate ziekenhuis en de afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc op het gebied van onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Kwalitatief hoogwaardige mondzorg leveren met oog voor de persoonlijke behoeften van de patiënt. In deze gedeelde visie vonden Mondzorg Velperweg en PDA elkaar. “Wij benaderen iedere patiënt als individu”, zegt Annette. “Samen met de patiënt bekijken we wat we voor haar of hem kunnen betekenen. De patiënt moet zich gehoord en gezien voelen.”

Ook het team van Mondzorg Velperweg moet zich gehoord, gezien én gewaardeerd voelen. Daar trekt de mondzorgpraktijk samen in op met PDA. “De professionals van het PDA service center delen hun waardevolle kennis en ervaringen met onze mensen. Van tandarts tot baliemedewerker, iedereen wordt erbij betrokken. Het geeft een gerust gevoel om te weten dat we altijd op PDA kunnen terugvallen.”

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.