Mondzorg Villa De Wolfskuyl

WAAR ZIJN WE?

In de Mondzorg Villa aan de Graafseweg, het mooiste gebouw van Nijmegen. Hier vind je Dental Styling, al meer dan drie decennia de juiste plek voor een gezond gebit. De tandartspraktijk wordt gerund door de zeer kundige tandarts Ruud Sewpersad, tevens raadslid voor de Stadspartij Nijmegen. Het volledige team werkt iedere dag vol bezieling aan de mondgezondheid van de vele tevreden patiënten van Dental Styling.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Het gebit bepaalt voor een groot deel iemands uitstraling. Bij Dental Styling zijn patiënten verzekerd van de beste algemene en cosmetische tandheelkunde. Kwaliteit staat daarbij voorop. Naast het gezond houden van het gebit, is Dental Styling gespecialiseerd in cosmetische en reconstructieve tandheelkunde. Vanuit dat esthetische perspectief werkt Dental Styling nauw samen met collega-praktijken, om zo een breed scala aan mondzorg te kunnen bieden.

Tandarts Ruud heeft Surinaamse roots en draagt ook de mondzorg aldaar een warm hart toe. Met enige regelmaat verzorgt hij er cursussen mondzorg, waarmee hij niet alleen staat voor een hoge kwaliteit mondzorg in Nederland, maar ook in Suriname.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Ruud en zijn team behouden de autonomie in hun werk, maar profiteren tegelijkertijd van de onderlinge afstemming met collega-praktijken en het PDA Service Center. Zo gaan de kracht van zelfstandigheid en sterker worden door collegialiteit hand in hand. Als positief-kritisch denker vond Ruud zich in de zienswijze van PDA: blijf de tandarts die je wilt zijn. Dat zal hij dan ook zeker blijven, met daarbij de wetenschap dat de continuïteit van de prachtige praktijk die hij heeft opgebouwd geborgd is. Wat Ruud de ruimte geeft om zich te focussen op de hoogst mogelijke kwaliteit mondzorg binnen Dental Styling, in Nederland én in Suriname.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.