Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof

WAAR ZIJN WE?

Het Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof is gevestigd in het gezellige Bovenkarspel, op Middend 5. In de regio West-Friesland zijn Bovenkarspel en Grootebroek samengegroeid tot één woonkern, waar het Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof een divers team van tandartsen onder één dak biedt. 

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

Wat is de visie van Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof? Met diverse specialismen beschikbaar in onze praktijk, is doorverwijzing zelden nodig. Het merendeel van de behandelingen wordt uitgevoerd door jouw eigen vertrouwde tandarts. Wij hechten waarde aan het opbouwen van vertrouwen in elke stap van de behandeling. Onze tandartsen nemen de tijd voor je, zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en volgen jouw tempo.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Het Tandheelkundig Zorgcentrum Streekhof maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.