Mondzorg Geldrop

Waar zijn we?

Aan de stationsstraat in Geldrop, waar zich aan weerszijden Mondzorg Geldrop bevindt. Tandartsen Anton van Bladel en Huub Stevelmans vestigden zich hier in 2010 in het kleinste van de twee panden, dat ze eerst grondig renoveerden. Maar vier behandelstoelen bleek op termijn niet voldoende, want de praktijk dijde uit. Uiteindelijk kwamen de patiënten van vijf Geldropse praktijken onder dit ene dak. Eigenlijk twee daken, want Anton en Huub betrokken het 450m2 tellende pand tegenover erbij. Samen telt de praktijk nu elf stoelen. Het is een goed georganiseerde allround tandartspraktijk, waar een fijne sfeer heerst en waar patiënten zich in vertrouwde handen weten.

Praktijkervaring en visie

De twee tandartsen hebben beiden ook hun eigen praktijk in Duitsland, dat was al zo voor ze in Geldrop samen startten. Samen met de Geldropse praktijkmanager Marion van der Vleuten gingen ze destijds het avontuur aan om dit alles te combineren, ook toen de praktijk steeds groter werd. Je kunt Anton en Huub dus gerust ondernemende tandartsen noemen. Een duo dat goed op elkaar ingespeeld is. Dat moet ook wel, met een team van zo’n 45 collega’s uit alle windstreken. Samen met Marion brachten ze een geolied team bij elkaar, met uiteenlopende specialismen. Hoe zij de praktijk uitbouwden, is volgens de tandartsen de toekomst. Daar bouwen ze graag samen met PDA aan verder.

De samenwerking in de praktijk

Managerstaken combineren met het tandartswerk is best een pittige combinatie. Maar sinds de samenwerking met PDA valt het hen een stuk lichter. Huub en Anton ervaren PDA als prettige rugdekking: administratieve zaken worden uit handen genomen en bij vragen over personeel of potentiële investeringen kan PDA meedenken. De tandartsen (en hun team) doen ondertussen nog steeds wat ze het liefst doen, maar delen nu de grote verantwoordelijkheden en stellen de continuïteit van deze mooie praktijk veilig.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.