Tandartspraktijk Eindhoven

WAAR ZIJN WE?

Tandartspraktijk Eindhoven heet je welkom in een moderne setting waar persoonlijke aandacht voor elke cliënt voorop staat. Gelegen in Eindhoven aan De Koppele 13, streven wij ernaar hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden die gericht is op jouw individuele behoeften en comfort. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden naar een stralende en gezonde glimlach. 

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

De visie van Tamara Rooijakkers? Tandartspraktijk Reusel richt zich op moderne mondzorg binnen één praktijk! Hier draait alles om jouw mondgezondheid en die van je gezin. We willen dat jouw tanden en kiezen een leven lang meegaan. We kijken niet alleen naar het gebit, we richten ons ook op preventie, ondersteunen cliënten met angst en begeleiden kinderen met het optimaliseren van hun mondzorg. Een persoonlijke werkwijze staat binnen ons team hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij U kwalitatief hoogwaardige zorg bieden. 

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Tandartspraktijk Eindhoven maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.