CBT Midden-Brabant | Winnaar tandartspraktijk van het jaar 2022

WAAR ZIJN WE?

 In het mooie Ulvenhout, vlakbij Breda, vind je CBT Midden-Brabant, uitgeroepen tot tandartspraktijk van het jaar 2022. Deze praktijk is gespecialiseerd in het helpen van kinderen die bang zijn voor de tandarts. Hier krijgen kinderen een warm welkom en speciale zorg, zodat ze zich op hun gemak voelen tijdens hun tandartsbezoek. 

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

 Bij CBT Midden-Brabant is het team gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen met angst voor de tandarts. We hebben ervaring met verschillende angsten. Onze tandartsen nemen de tijd, leggen alles eenvoudig uit en zorgen dat kinderen geen pijn voelen. Na een verwijzing van de huisarts of tandarts helpen we snel. Uw kind komt eerst op intake, daarna volgt de behandeling en nazorg. We leggen alles stap voor stap uit, zodat zowel uw kind als u precies weten wat er gaat gebeuren. 

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

 CBT Midden-Brabant maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.