Mondzorg De Waalsprong

WAAR ZIJN WE?

Over een tijdje woont een vijfde deel van de Nijmegenaren in de Waalsprong. De omgeving is bruisend en stedelijk, maar tegelijkertijd rustgevend. Met volop horeca en winkels, en een prachtig natuurgebied ‘om de hoek’. In winkelcentrum Hart van de Waalsprong, naast de Albert Heijn, is Mondzorg De Waalsprong gevestigd. Dé lokale tandartspraktijk voor (nieuwe) Nijmegenaren die in deze prachtige wijk wonen.

PRAKTIJKERVARING & VISIE

Onder supervisie van tandarts Ruud Sewpersad is Mondzorg De Waalsprong vanaf dag één een vertrouwd gezicht in de omgeving. De vijf behandelkamers tellende tandartspraktijk, met een specialisme in Preventie en Esthetiek, is volledig ingericht vanuit de gedachte: hier voelt de patiënt zich goed. Dat begint al bij de deur, die altijd openstaat voor alle buurtgenoten. De indeling en inrichting van de praktijk gebeurde volgens de laatste inzichten en voorschriften: verwelkomend, hygiënisch en voorzien van de meest moderne behandelapparatuur.

Het team van Mondzorg De Waalsprong wordt ondersteund door een ervaren praktijkmanager en werkt volgens de nieuwste behandelmethodes. De focus ligt daarbij op preventie. De vooruitstrevendheid van Mondzorg De Waalsprong uit zich ook in het werken met slimme tooling voor diagnose-ondersteuning. Na een scan van de mond wordt een gedetailleerde analyse gemaakt. Daarbij wordt de huidige mondgezondheid afgezet tegen die van het vorige bezoek. Een fijne hulp voor de tandarts, die hierdoor meer tijd en aandacht aan het welzijn van de patiënt kan besteden.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

Door het ervaren team, vol vertrouwde Nijmeegse gezichten, is een hoge kwaliteit mondzorg binnen De Waalsprong gewaarborgd. Als onderdeel van Prime Dental Alliance is ook in de continuïteit van de tandartspraktijk voorzien. Het lokale team werkt samen met een krachtig landelijk netwerk van (tandheelkundige) specialisten. Alle zaken die minder aandacht hebben van de mondzorgprofessional worden achter de schermen uit handen genomen. Zodat het autonoom opererende team van De Waalsprong voor de schermen kan uitblinken in excellente tandheelkunde. Met volop aandacht voor de patiënt en diens mondgezondheid.

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.