Nieuw binnen de alliantie: Tandartsenpraktijk Steenbergen Tilburg

Praktijk
Datum
02 december, 09:58 uur

Prime Dental groeit verder met de aansluiting van de Tilburgse Tandartsenpraktijk Steenbergen. Tandartsen Jan en Gé Steenbergen managen samen twee praktijken, in Oss en in Tilburg. "Het geeft ons rust dat de toekomst van onze praktijken nu een gedeelde verantwoordelijkheid is", verklaart Gé.

Wortels in Tilburg
Ook al is Tandartsenpraktijk Steenbergen Oss nu de grootste van de twee, in 1978 was Tilburg de plaats waar Jan Steenbergen de praktijk begon. Gé vertelt: “Mijn vader begon met een kleine praktijk met drie behandelstoelen. Maar toen ik eenmaal als fulltime tandarts aan de slag kon, was er ruimte voor uitbreiding. We verhuisden naar het huidige pand, dichtbij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, waar we het bestaande pand een make-over gaven om de look and feel van de inmiddels grotere praktijk in Oss te spiegelen. Inclusief eigen tandprothetisch en porselein lab.”

Verdeling Oss-Tilburg
Jan en Gé werken dus nauw samen, maar staan niet naast elkaar te behandelen. “We wisselen elkaar af zodat er altijd een van ons op beide locaties is en vragen gewoon gelijk gesteld kunnen worden. Iedere locatie heeft een eigen team, al zijn er wel wat pendelaars, dus twee aanspreekpunten hebben is geen overbodige luxe.”

Goede toekomst voor het team en patiënten
Zo’n groot team specialisten en dito patiëntengroep brengt ook groeiende verantwoordelijkheden. Jan en Gé voerden heel wat gesprekken over hoe zij al deze mensen ook in de toekomst de fijnste werkplek en beste mondzorg konden blijven bieden. Gé: “We weten niet wat de toekomst brengt en daardoor was er in het achterhoofd altijd die stress. Daarom bundelen we onze krachten met Prime Dental, zodat we de verantwoordelijkheid voor continuïteit delen.”

Groot team denkt mee
“Doordat we nu als het ware een groot team achter ons hebben, kunnen wij doen waar we goed in zijn volgens onze eigen filosofie, terwijl we samen met Prime Dental nadenken over onze toekomst en nieuwe plannen voor de praktijken. We zien bijvoorbeeld dat digitalisering steeds belangrijker wordt en willen op dit vlak in de voorhoede lopen. Dat zijn doelen die we samen kunnen bereiken.”

 

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.