Nieuw binnen de alliantie: Mondzorg Moesel

Praktijk
Datum
26 juli, 15:12 uur

Mondzorg Moesel in Weert is nieuw binnen de Prime Dental Alliance, als dependance van Vos centrum voor mondzorg. Daniël Vos en zijn vrouw Ansje zijn de gezichten ervan. Dat betekent voor patiënten uitgebreidere kwaliteitsmondzorg, voor de tandarts ondersteuning en opleiding door een ervaren, regionaal bekende praktijk en voor de medewerkers meer rust en ontwikkelkansen.

Vos centrum voor mondzorg managet nieuwe PDA-praktijk Mondzorg Moesel
Daniël Vos biedt al ruim 25 jaar volledige en veilige mondzorg aan mensen in Weert en omgeving. Samen met zijn team zette hij een praktijk op die volledig toegewijd is aan tandheelkunde: Vos centrum voor mondzorg. Patiënten kunnen onder dit ene dak voor een flink aantal specialismen terecht. Daniël: “Het centrum is een veilige en prettige omgeving waar 24 toegewijde specialisten werken met de modernste apparatuur en technieken.”

Ondernemende tandarts
Daniël is wat je noemt een ondernemende tandarts. Dus toen Mondzorg Moesel zich bij Prime Dental Alliance aansloot, besloot hij de praktijk te betrekken bij Vos centrum voor mondzorg. “Ik zie Mondzorg Moesel als een dependance van mijn eigen praktijk, beide zijn gevestigd in Weert. Ik zal hier vooral zichtbaar zijn als vaste implantoloog. En patiënten die bepaalde specialistische behandelingen nodig hebben, kunnen terecht bij Vos centrum voor mondzorg vanwege de speciale scanners en röntgenapparatuur die we bijvoorbeeld in huis hebben. Daarnaast ondersteun ik de tandarts met uitgebreidere behandelplannen, bij kroon- en brugwerk en bij orthodontie.”

Vertrouwde praktijk
Dat Mondzorg Moesel samenwerkt met PDA merken medewerkers dus indirect vooral aan het gedegen management van Daniël en zijn aanwezigheid als implantoloog. De praktijk kan meeliften op zijn ervaring en de tandarts heeft een collega met wie hij kan overleggen over tandheelkundige problemen. Daarnaast geeft de samenwerking medewerkers een hoop rust: administratief is alles goed op orde en vakinhoudelijke of praktische vragen kunnen zij eenvoudig stellen. Voor patiënten is Mondzorg Moesel nog steeds hun vertrouwde praktijk, maar dan met bredere kwaliteitsmondzorg.

Groeiplannen met PDA
En dat wordt het voor steeds méér patiënten. Want er zijn volop groeiplannen voor de praktijk. Daniël vertelt: “Door onze samenwerking binnen de alliantie en met Vos centrum voor mondzorg kunnen we hier straks meer patiënten verwelkomen. Daarom start er binnenkort ook een tweede tandarts in de praktijk. Zo versterken beide praktijken elkaar en ontstaat er een mooie wisselwerking.”

 

 

 

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.