Kom jij ook naar de Dental Expo?

Dental Expo
Datum
06 oktober, 12:54 uur

Op 27, 28 en 29 oktober staan we op de Dental Expo. Astrid Pijpers kijkt ernaar uit om het verhaal van PDA te delen met zoveel mogelijk beursbezoekers. “En vooral ook om veel bekende en nieuwe contacten te spreken”, zegt ze enthousiast.


Hoi Astrid, wat is jouw rol bij PDA?

“Als Senior Sales Manager leg ik contacten met tandarts-eigenaren van praktijken die interessant zijn voor onze alliantie. Ik werk al meer dan een kwart eeuw in de dentale sector en deed in de loop der jaren een enorm netwerk op. Voor mij als PDA’er van het eerste uur is het prachtig om te zien hoe steeds meer kwalitatief hoogwaardige praktijken de kracht van onze alliantie ervaren. We groeien hard, maar wel altijd met het oog op eigenheid, menselijkheid en autonomie.”

Je staat straks drie dagen met PDA op de Dental Expo. Met welke verwachtingen reis je richting RAI Amsterdam?
“In mijn carrière heb ik op een hoop nationale en internationale dentale beurzen gestaan. Ik vind het geweldig om daar de hele dag leuke mensen te zien en spreken. We vormen een hechte PDA-familie met z’n allen en daarbinnen is er ook volop plek voor nieuwe mondzorgprofessionals. Of je nu tandarts, orthodontist, mondhygiënist, assistent of baliemedewerker bent; we ontvangen je met open armen. Op de Dental Expo kan ik samen met mijn collega’s laten zien wat voor leuke club we zijn.”

Wat hoop je dat mensen die jullie stand bezoeken bij blijft?
“Dat wij de leukste dentale werkgever van Nederland zijn. Makkelijk om te roepen, maar we maken het ook echt waar. Binnen PDA en onze praktijken is heel veel mogelijk. Je kunt opleidingen volgen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. We stippelen samen met jou je persoonlijke carrièrepad uit. En vanuit PDA bekommeren we ons oprecht om de mensen binnen onze praktijken. We tonen onze waardering in allerlei opzichten.”

Voor de twijfelaars onder ons, waarom mag je de Dental Expo dit jaar niet missen?
“Het is de ideale plek om je horizon te verbreden. Er zijn een hoop interessante ontwikkelingen in de mondzorg en een groot aantal daarvan ontdek je op de Dental Expo. Natuurlijk is een bezoekje aan de PDA-stand verplichte kost. Mijn collega’s en ik leren je graag kennen en je kunt direct al je vragen stellen. En we hebben een aantal erg leuke give-aways, ook die wil je niet missen!”

Wat: Dental Expo 2022
Waar: RAI Amsterdam
Wanneer: 27, 28, 29 oktober
Standnummer PDA: E188

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.