‘Debutand’ Kirsten zorgt ervoor dat straks heel Nederland PDA kent

Debutand
Datum
07 september, 09:22 uur

Ook al is ze bepaald geen debutand, Kirsten Schimmel is wél nieuw bij PDA. We stellen onze enthousiaste Employee Brand Manager graag aan je voor.

Hoi Kirsten, wat doet een Employee Brand Manager eigenlijk?

“Het is mijn opdracht om PDA nog bekender te maken binnen de dentale markt en te laten zien dat wij de leukste werkgever van Nederland zijn. Ook ondersteun ik praktijken bij het werven van nieuwe tandartsen, orthodontisten en mondzorgprofessionals. Die twee taken gaan hand in hand.”

Wat breng jij mee aan ervaring?

“Mijn familie komt uit de tandheelkunde, het is me zowat letterlijk met de paplepel ingegoten. Ik ben geen persoon voor ‘aan de stoel’, maar werk wel ontzettend graag in de mondzorg. Het is zo’n leuke branche en mooie tak van sport. In eerdere functies werkte ik als recruiter, onder andere van buitenlandse tandartsen. De markt ken ik inmiddels dus goed.”

Waar ga jij het verschil mee maken?

“Ik ga een hoop mensen enthousiast maken voor PDA en ze laten zien wat voor warme, persoonlijke organisatie en fijne werkplek het is. Je kunt hier helemaal jezelf zijn en krijgt alle ruimte om te groeien. Dat was voor mij de reden om bij PDA te komen werken. En nu ik hier alweer twee maanden rondloop, kan ik bevestigen dat het ook écht zo is. We groeien flink als alliantie, maar dat gaat gelukkig niet ten koste van de persoonlijke benadering. Ik heb ontzettend veel zin om samen met al mijn collega’s aan een mooie toekomst voor PDA en alle mensen die bij ons werken te mogen bouwen!”

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.