‘All on 4’ award uitgereikt aan tandarts-implantoloog Daniël Vos

Tijd voor kwaliteit
Datum
08 september, 09:45 uur

Tandarts-implantoloog Daniël Vos van Vos Centrum voor Mondzorg in Weert heeft op 7 september de eer gehad om als eerste in de Benelux de 'All on 4 Award' te ontvangen uit handen van de directie van Nobel Biocare. Zijn toewijding aan de ontwikkeling van deze tandheelkundige excellentie en innovatie sinds 2015 heeft geleid tot deze erkenning.

Nobel Biocare heeft de tandheelkundige wereld wederom doen oplichten met de innovatieve ‘All on 4’ methode, die een revolutionaire oplossing biedt voor patiënten zonder tanden of degenen die dreigen tandeloos te worden. Deze baanbrekende techniek biedt niet alleen een pijnloze behandeling onder lokale verdoving, maar ook een onmiddellijke transformatie van de glimlach, wat het leven van de patiënt ingrijpend verbetert.

De voordelen van de ‘All on 4’ methode zijn legio. Patiënten ondergaan een pijnloze ingreep die binnen één dag wordt uitgevoerd, waarbij zij direct een vaste tandheelkundige voorziening (brug) krijgen. Het gebruik van biocompatibel materiaal zorgt voor de veiligheid en gezondheid van de patiënt, terwijl het volledig vrije gehemelte (in tegenstelling tot de traditionele prothese oplossingen) de smaakbeleving en het mondgevoel behoudt.

Wat ‘All on 4’ uniek maakt, is dat zelfs tijdens de genezingsperiode de tijdelijke voorziening (brug)  stevig op de vier net geplaatste implantaten kan worden bevestigd en belast, waardoor patiënten vanaf dag één een stralende glimlach hebben.

Na vier maanden keren patiënten terug voor hun definitieve voorziening, een porseleinen brug, waarbij ze samen met behandelaar de vorm, kleur en stand van hun tanden individueel kunnen bepalen. Deze maatwerkbenadering zorgt voor een natuurlijke en perfecte glimlach die bij de persoonlijkheid van de patiënt past.

‘All on 4’ is niet zomaar een tandheelkundige procedure; het is een levens veranderende ervaring die patiënten hun glimlach en zelfvertrouwen teruggeeft. Deze innovatieve methode opent de deur naar een nieuw begin voor mensen die dachten dat ze hun glimlach voorgoed hadden verloren.

Voor meer informatie over ‘All on 4’ en hoe het levens van patiënten transformeert, kunt u contact opnemen met:
Centrum voor Mondzorg Vos te Weert.
Telefoonnummer:            0495-451934
Praktijkwebsite:               https://tandartsvos.nl/
All on 4 informatie:         https://tandartsvos.nl/tandarts-behandelingen/all-on-4/

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.