Sneak preview: Mondzorg Rijen

Praktijk
Datum
04 december, 11:11 uur

Op 4 januari 2021 opent de gloednieuwe tandartspraktijk Mondzorg Rijen haar deuren. Geboren vanuit een samengaan van twee bestaande Rijense tandartspraktijken. Inwoners uit de Brabantse gemeente kunnen straks terecht bij deze bijzonder hoogwaardige praktijk die geleid wordt door de ervaren tandartsmanager Eric van Heesch.

Unieke kans

Voor Prime Dental Alliance (PDA) is dit een mooie vervolgstap in de groei van de alliantie. RvC-lid en MKA-chirurg Harrie Kerstens: “Het is de eerste keer dat PDA twee praktijken koopt, deze samenvoegt en onder één vlag verder laat gaan.” Een unicum dat voor Kerstens nu al naar meer smaakt: “Het biedt ons namelijk de unieke kans om een praktijk en de organisatie daaromheen optimaal te laten profiteren van de ontzorging die wij achter de schermen bieden.”

Parel van een praktijk

Een nieuwe locatie, een compleet nieuw instrumentarium en een team van toptandartsen dat staat te trappelen om aan de slag te kunnen. In de praktijk van Mondzorg Rijen komt het allemaal samen. “Een excellente praktijk die volledig voldoet aan onze hoge standaarden”, zegt Kerstens tevreden. “Het belangrijkste is natuurlijk dat bestaande en nieuwe patiënten uit Rijen en omgeving nu kunnen genieten van de hoogste kwaliteit mondzorg. We hebben er een pareltje bij!”

Binnenkort meer

Meer nieuws over de praktijk en een gesprek met tandartsmanager Eric van Heesch volgen na de opening van Mondzorg Rijen op 4 januari 2021.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.