Prime Dental valt op bij de Dental Expo

Dental Expo
Datum
03 november, 14:57 uur

In een grote hal in RAI Amsterdam, pal naast het in herfstkleuren gehulde Beatrixpark, ontmoetten duizenden mondzorgverleners elkaar op 27, 28 en 29 oktober. De tiende editie van vakbeurs Dental Expo kon op flink wat animo rekenen. Ook Prime Dental pakte het podium. Ontzettend bedankt als je meedeed met onze winactie of een praatje kwam maken. Was je er niet bij? In deze reportage proef je tóch de sfeer.


Leuke club in het paars

Het thema ‘aandacht voor de mens binnen de organisatie’ is op ons Prime Dental-lijf geschreven. Iedereen in de mondzorg mag (moet, eigenlijk) dat weten. Dat is waarom het opvallende Prime Dental-paars tussen al het blauw van de Dental Expo prijkte. Zoals Astrid al zei: “Wij zijn de leukste dentale werkgever van Nederland. Vanuit Prime Dental bekommeren we ons oprecht om de mensen binnen onze praktijken. Op de Dental Expo konden we laten zien wat voor leuke club we zijn.”

Roodgloeiende smartwatch
De rij om binnen te komen was al veelbelovend en de grootte van de beurs was voor velen verrassend. Maar liefst 200 exposanten etaleerden hun expertise, team en attributen. Instrumentarium, (behandel)stoelen en massagekussens, maar ook een rijdende robot en huidverbeterende apparaten behoorden tot het moois dat er te bewonderen was. Wie goed om zich heen keek, zag standhouders vol trots selfies maken met hun stand. Terecht, want de beursvloer was een streling voor het oog.

Ook bij Prime Dental keken mensen hun ogen uit. Smakelijke bonbons, speciaal ontworpen ansichtkaarten, verfrissende wijn en bubbels, verfijnde hapjes én een unieke kans om via Instagram een Prime Nachtje weg te winnen. Absoluut de leukste winactie van de hele beurs. Collega Kirsten hield de reacties in de gaten en haar smartwatch bleef maar meldingen tonen.

Oproep tot samenwerking
Vanuit de stand van Prime Dental stond je front row bij het Kennistheater. Waar verschillende sprekers de bezoekers doorlopend trakteerden op inzichten uit alle hoeken van de dentale wereld. Hier werd de beurs ook officieel geopend, met de oproep om vooral oude en nieuwe contacten te ontmoeten en na een inspirerende dag vol energie en samenwerkingszin weer naar huis te gaan. Want door kennis en kunde met elkaar te delen, kun je pas echt kwaliteitsmondzorg bieden, was de take-home message. Helemaal mee eens, we hadden het niet beter kunnen verwoorden.

Beste visitekaartje dat er is
Bij de Prime Dental-stand was het een komen en gaan van mensen die het advies om elkaar op te zoeken ter harte namen. Mondzorgverleners in opleiding, ervaren professionals en ambitieuze startende specialisten. Heel wat mensen maakten kennis met Prime Dental en kregen een warm onthaal van collega’s Astrid, Miranda, Nathalie, Rutger, Kirsten, Ansje, Max en Roger. Een visitekaartje om trots op te zijn.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.