Orthodontiepraktijk Kusters

WAAR ZIJN WE?

 Gelegen aan de Arnhemseweg 5, in het centrum van Zevenaar vind je Kusters Orthodontie. Hier staat een vriendelijk en professioneel team met veel enthousiasme klaar om uw behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Uw zorgvraag staat bij Kusters Orthodontie centraal.  

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

 Bij orthodontie praktijk Kusters bestaat het team uit 2 orthodontisten, die samen met 6 ervaren assistenten en 2 secretaresses uw behandelplan opstellen en uitvoeren. De twee orthodontisten werken samen aan uw gebit, waardoor afhankelijk van de dag dat u de praktijk bezoekt, of dhr. Kusters of mevr. N. Verheijen als orthodontist zult treffen. Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen, werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig ook met andere tandheelkundige specialisten zoals de kaakchirurg, de parodontoloog of de implantoloog. 

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

 Kusters Orthodontie maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.