Nieuw binnen de alliantie: Tandartspraktijk Ravenstein

Praktijk
Datum
23 augustus, 10:25 uur

Tandartspraktijk Ravenstein maakt sinds kort deel uit van Prime Dental Alliance. Mooi nieuws, want deze succesvolle eigentijdse praktijk versterkt de alliantie met allround kennis en kunde én staat bij patiënten uit Ravenstein en ver daarbuiten bekend om de expertise in complexe tandproblemen.

Praktijk met historie

Midden in de idyllische stadskern van Ravenstein richtte tandarts-manager Paul van Hooft tien jaar geleden een stijlvol 19e-eeuws pand in als eigentijdse allround tandartspraktijk. Voor Ravenstein een echte aanwinst, want Paul nam het patiëntenbestand over van een collega met een praktijk aan huis. Inmiddels bestaat het team uit vijf vakspecialisten en telt het patiëntenbestand ruim 5.000 mensen.

Continu vernieuwen, met dezelfde waarden

Het credo van Paul: blijven vernieuwen is essentieel. Tandartspraktijk Ravenstein is dan ook een verzorgde praktijk met uitstekend materieel en gebruikt moderne technieken zoals 3D-röntgen. Deze innovatieve inslag is onlosmakelijk verbonden met de persoonlijke aanpak waar de praktijk om bekendstaat. Paul: “Ons uitgangspunt is altijd ‘hoe kunnen we mensen écht helpen?’. Daar horen ook inleven en meedenken bij. Is een implantaat wel de beste optie, of is een brug wellicht passender? Deze persoonlijk insteek wordt zeer gewaardeerd door onze patiënten.”

Thuis in complexe tandproblemen

De allround praktijk is gespecialiseerd in complexe tandproblemen. Daarvoor komen mensen van heinde en verre naar Ravenstein. Paul vertelt: “Mensen horen van familie en vrienden dat zij hier goed geholpen zijn en zien het resultaat. Waarna ze zelf ook een afspraak maken. Zo komt er een flink aantal patiënten uit verschillende delen van het land bij ons in de praktijk.”

Sterker in een alliantie

Paul gelooft in ‘samen sterker’, dat was voor hem een reden om met Prime Dental Alliance in gesprek te gaan. “Er is een tekort aan tandartsen en de regelgeving wordt steeds verder aangescherpt. Het is belangrijk dat we als tandartsen samenwerken, om onze patiënten ook onder deze omstandigheden de beste tandzorg te geven. PDA deelt deze visie en daarom sluit ik me graag aan bij de alliantie. Zo is de identiteit van onze praktijk gewaarborgd. En garanderen we continuïteit, binnen een groep van gelijkwaardige praktijken.”

Lees meer over Tandartspraktijk Ravenstein.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.