Nieuw binnen de alliantie: Tandartspraktijk Herpen

Praktijk
Datum
04 oktober, 09:00 uur

In het Brabantse Herpen, net onder de Maas, ligt Tandartspraktijk Herpen. Een moderne allround dorpspraktijk, gespecialiseerd in complexe tandproblemen. Sinds kort maakt de praktijk deel uit van Prime Dental Alliance. Tandarts-manager Paul van Hooft: “Door deze alliantie ontstaat er volop ruimte voor nieuwe initiatieven.”

Transformatie na overname

Paul van Hooft nam de praktijk ruim twintig jaar geleden over. De vorige eigenaar was door ziekte genoodzaakt een opvolger te vinden. Maar was aangewezen op verschillende waarnemers, omdat zich geen geschikte kandidaat meldde. Paul zag er een uitdaging in en besloot de praktijk over te nemen. Hij transformeerde de praktijk tot een ultramoderne dorpspraktijk. Ook breidde hij het patiëntenbestand flink uit.

Gevestigde naam in de wijde omtrek

Patiënten van Tandartspraktijk Herpen komen uit Herpen en ver daarbuiten. Paul: “Mensen komen zelfs van over de grens naar de praktijk, vooral voor complexe tandproblemen. Vaak komen ze bij ons door mond-tot-mondreclame. Ze zien bij anderen het resultaat van onze behandelingen en maken vervolgens ook zelf een afspraak. Cliënten leggen daar graag wat extra kilometers voor af. Er komen bijvoorbeeld mensen uit Franeker en Turnhout naar Herpen voor een uitgebreide behandeling.”

Continuïteit door alliantie

Inmiddels is de allround tandartspraktijk een gevestigde naam, met tien vakspecialisten in dienst. Patiënten kunnen rekenen op de beste tandzorg. Paul wil dit ook in de toekomst graag zo houden. En daarom ging hij in gesprek met Prime Dental Alliance. “Onze visies op tandzorg komen overeen. Het uitgangspunt van de praktijk is: waar kunnen we mensen echt mee helpen? Inleven en meedenken staan daarbij voorop. En dat is ook waar PDA voor staat. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de alliantie. Zo garanderen we de continuïteit en ontstaat er ruimte voor nieuwe initiatieven, die goed aansluiten bij het innovatieve karakter van onze praktijk.”

Lees meer over Tandartspraktijk Herpen.

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.