Tandartspraktijk Herpen

Waar zijn we?

Om de hoek van de imposante Sint-Sebastianuskerk in Herpen. Een Brabants dorp met historie, net onder de Maas. Hier nam tandarts-manager Paul van Hooft ruim twintig jaar geleden een praktijk over. De uitdaging: flink moderniseren en de patiëntgroep uitbouwen. En dat is gelukt. Het pand is ultramodern en mensen uit de regio en daarbuiten (van Turnhout tot Franeker) weten de praktijk vaak al jarenlang te vinden. Mede vanwege de indrukwekkende resultaten bij complexe tandproblemen.

Praktijkervaring en visie

De overname van twintig jaar geleden laat goed zien voor welke uitdaging praktijkeigenaren ook nu nog staan. De vorige eigenaar zocht lange tijd een opvolger en werkte uiteindelijk met een reeks waarnemers. Het is lastig om een goede opvolger te vinden, maar Paul zag een uitdaging en bracht nieuw leven in de praktijk. Inmiddels is de allround tandartspraktijk een gevestigde naam, met tien vakspecialisten in dienst. Patiënten kunnen rekenen op de beste tandzorg. Het uitgangspunt van de praktijk is: waar kunnen we mensen écht mee helpen? Inleven en meedenken staan daarbij voorop.

De samenwerking in de praktijk

Tandarts-manager Paul ziet dat een samenwerking tussen tandartsen een sterkere positie geeft. Met dit in het achterhoofd ging hij met Prime Dental Alliance in gesprek. De visies van Tandartspraktijk Herpen en PDA bleken goed op elkaar aan te sluiten. Voor de praktijk het beste van twee werelden. Want door de slagkracht van de alliantie ontstaat er volop ruimte voor nieuwe initiatieven, wat goed aansluit bij het innovatieve karakter van de praktijk. Tegelijkertijd stelt het de continuïteit van de succesvolle praktijk veilig.

 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.