Nieuw binnen de alliantie: Tandheelkundig Centrum Nieuwoord

Praktijk
Datum
23 maart, 15:21 uur

Met het aansluiten bij Prime Dental Alliance bestendigen tandarts-eigenaar Marcel Wes en praktijkmanager Mieke Jansen de toekomst van Tandheelkundig Centrum Nieuwoord in Woudenberg. “Wij zien dit als een beweging om onze professionele standaarden te behouden, van elkaar te leren en samen nóg beter te worden”, vertelt Mieke.

De samenwerking opzoeken

“Marcel wil als tandarts-implantoloog al zijn aandacht op onze patiënten kunnen richten”, geeft Mieke aan. “Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie. Alles in onze praktijk staat goed. Maar willen we dit hoge niveau vasthouden en onze professionaliteit verder vergroten, dan moeten we de samenwerking opzoeken. Dat was voor ons reden om aan te haken bij een alliantie van praktijken die daar ook oog voor heeft. We benutten het platform van Prime Dental Alliance voor de disciplines die we zelf niet in huis hebben zoals HR, finance en marketing. Zo professionaliseren we in alles wat we doen en kunnen we onze praktijk volgens onze eigen visie voortzetten.”

 

Een mooie toekomst

“Marcel en Mieke hebben een prachtige praktijk opgebouwd. Vanuit de alliantie kijken we naar de mooie en slimme dingen die zij doen, om daar weer van te leren”, zegt Jacob Schuitema, COO van Prime Dental Alliance. “Het is mooi om te zien hoe ze actief samenwerken met andere tandartspraktijken uit de omgeving, zoals De Clomp. Marcel wil implantologie een groter onderdeel uit laten maken van Tandheelkundig Centrum Nieuwoord, binnen het PDA-netwerk kunnen wij ze daarbij helpen. Er is een mooie toekomst voor de praktijk binnen onze alliantie weggelegd.”

We maken graag kennis

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carrière? Dan leren we je graag beter kennen. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.