Orthodontistenpraktijk Culemborg

WAAR ZIJN WE?

 Gelegen aan De Raaf 7, in het centrum van Culemborg vind je orthodontistenpraktijk Culemborg.  Hier werkt een ervaren team onder leiding, van Orthodontist Hans Kelderman, die samen geloven in vooruitgang. Zo biedt orthodontistenpraktijk Culemborg de optie tot een eerste virtueel consult via een beveiligde virtuele online platform. Orthodontisten, tandartsen en specialisten zoals kaakchirurgen werken hier nauw samen om iedere patiënt de beste en nieuwste mondzorg te bieden.

PRAKTIJKERVARING EN VISIE

 In de visie van Orthodontistenpraktijk Culemborg staat de patiënt centraal. Hier is de belangrijkste doelstelling dat elke patiënt volledig tevreden is over het resultaat en de behandelingen. Ook werkt Orthodontistenpraktijk Culemborg met de beste materialen en blijft de praktijk zich constant ontwikkelen. Het team gelooft in vooruitgang, daarom verdiept het team zich in alle nieuwste technische en sociale innovaties die bijdragen aan de beste zorg voor u.

DE SAMENWERKING IN DE PRAKTIJK

 Orthodontistenpraktijk Culemborg maakt deel uit van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen. 

Neem contact op

Nieuwsgierig?

Samen werken aan jouw carriere

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.